De Minions, een klasse apart

We hebben weer een nieuwe hype te pakken en papa en mama doen er dit keer vol overgave aan mee! Het zijn de Minions. Deze schattige, oenige en overheerlijke humoristische wezentjes veroveren bij ons niet alleen het aanrecht, de eettafel, de salontafel, de vloer, de piano, de onderbroekenkast, het bed en de badkamer. Nee, ze veroveren ook het schoolplein, de klas, de aula en de klimrekken. Om nog maar te zwijgen over de appels, de yoghurtjes, de koekjes en al het andere lekkers waarbij je extra Minions aangeboden krijgt bij de supermarkt.

Gelukkig is deze spaaractie er eentje die bij ‘onze’ eigen supermarkt plaatsvindt en hoeven manlief en ik niet door onbekende supermarkten te stuiteren waar we de gehele winkelroute opnieuw moeten ontdekken om vervolgens tot de ontdekking te komen dat ze net dat ene artikel dat we zoeken niet hebben. Nee, we kunnen gewoon naar onze eigen supermarkt, fijn shoppen voor al onze boodschappen.

Het enige waar we door ‘gehinderd’ worden zijn onze eigen kinderen. ‘Maaaaaaam, ik wil deze keer dit pakje koekjes want daar krijg je een extra Minion bij’. ‘Maaaam’, mag ik afrekenen? Dan mag ik ook alle Minions openmaken toch ?’ roept zoonlief, terwijl dochterlief direct vanuit haar ooghoeken boos begint te waarschuwen…

Het is dat die Minions zo schattig zijn (hoe komt dat nu eigenlijk?), dus we hebben het er gedurende deze actie voor over. Alle zilverpapiertjes die over de vloer slingeren, of op de tafel liggen, we nemen het allemaal voor lief als we in die heerlijke snoetjes kijken. Inmiddels hebben we ze allemaal bij elkaar gespaard en worden de overige Minions met vriendjes hevig onderling geruild en weggegeven.

Maar het blijft natuurlijk niet bij de Minions alleen. Er is intussen van alles te krijgen met als klap op de vuurpijl de film! En stiekem zijn wij héél blij dat de kids deze film van de Minions met papa en mama willen zien, in plaats van met hun opa en oma 🙂 . De film MINIONS draait nu in de bioscoop in 2D en 3D en wij kunnen niet wachten totdat we mee kunnen gaan kijken.

Minions_Filmposter

 

Zijn jullie kids ook van die enthousiaste spaarders? We hebben een leuke winactie met een aantal schrijfsets van de Minions. Doe mee en maak kans. Vertel ons op facebook welke spaaractie bij jullie thuis helemaal favoriet was en tag iemand die deze schrijfset wellicht ook leuk vindt om te winnen. De actie loopt tot 27 juli 2015.

Minions_schrijfset

 

[Form id=”87″]

1 gedachte over “De Minions, een klasse apart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven