Miniworld Rotterdam: een groots uitje voor klein én groot

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Zijn jullie er al ooit geweest? In deze miniatuurwereld in Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. De mini-bewoners maken werken, wonen, reizen en maken onderweg van alles mee.

Het is een uitstapje dat de moeite waard is. En wij mogen zelfs een abonnement weggeven waarmee je deze wereld zo vaak mag bezoeken als je maar wilt! Dus lees vooral nog even door 😉 .

Lees ook: 8 Gratis uitjes waarbij je je portemonnee lekker thuis kan laten

Miniworld Rotterdam: een wereld op zich

Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker… En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners. Dan komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie. Altijd fijn dus, als je nog een uitstapje zoekt voor de zoveelste druilerige zaterdag 😉 .

Het leukste uitje voor klein én groot

Miniworld Rotterdam werd verkozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland. Niet zo gek ook. Je kijkt er je ogen uit. Of je nu zelf nog klein bent, of toch al best groot 😉 . Het is echt een uitstapje om met het hele gezin van te genieten. Zelfs opa en oma zullen het prachtig vinden, al moeten die hun bril niet vergeten 😉 . Bekijk de website maar eens voor een sfeerimpressie van dit super leuke uitstapje.

Een gezinsabonnement voor Miniworld Rotterdam winnen?

Om te vieren dat Miniworld Rotterdam is verkozen tot leukste uitje van Zuid-Holland hebben wij een heel leuk nieuwtje… MamsatWork mag namelijk een gratis gezinsabonnement weggeven! Hoe gaaf is dat?

Een gezinsabonnement is speciaal voor ouders en hun inwonende kinderen. Ieder gezinslid ontvangt zijn eigen pasje. Bovendien kan op elk abonnement per bezoek 3 introducés tegen 50% korting worden meegenomen! En er is nog veel meer voordeel via dit jaarabonnement zoals 15% korting op alle arrangementen (vanaf 6 personen), 15% korting in de giftshop en 25% korting op de Rotterdam Havenrondvaart van Spido of voor een bezoek aan Mini Mundi.

Wil jij een gezinsabonnement op Miniworld Rotterdam winnen? Doe dan mee met onze winactie en geef antwoord op de volgende vraag:  Hoe groot is de oppervlakte van Miniworld Rotterdam?

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Miniworld met hierin je adres en het goede antwoord!
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

De winactie loopt tot en met 12 juli. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Lees ook: Originele binnenactiviteiten voor kids, voor als de verveling toeslaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven