Van tuttig en saai naar basic met een touch én combinatiegericht

Soms zou ik willen dat ik in de oertijd geboren was. Toen je welgeteld één kledingstuk had. Een berenvelletje. Voor de zomer én voor in de winter. Als pyjama, of voor een spannende date. Nooit een kledingcrisis in de vroege ochtend. Of een financiële crisis in de portemonnee. Je hoort het misschien al: ik ben geen echt modepopje. Zie er wel graag verzorgd uit, maar ben niet zo gek op shoppen. Of goed in het kiezen van kleding die me staat. Precies voor vrouwen zoals ik is modemerk Miss Etam opgericht. Vrouwen die wel van mode houden, maar niet persé van de haute couture. Waar ik vroeger met een boog om de Miss Etam winkels heen liep ben ik nu blij dat ik Miss Etam online gevonden heb. En eerlijk is eerlijk… het merk heeft echt wel een verandering ondergaan.

miss etam online tuniek

Miss Etam: van tuttig naar topmerk

Ik geef het heel eerlijk toe: vroeger shopte ik dus nooit bij Miss Etam. Het merk heeft niet altijd het beste imago gehad. Het stond zelfs bekend als een beetje tuttig, en saai. Nou, dan heb je mijn kledingkast nog niet gezien. Die puilt namelijk uit van de spijkerbroeken en effen shirtjes. Tuttig en saai is wat mij betreft dan ook niet meer de juiste benaming. Eerder basic en combinatiegericht. Misschien dat je door de foto’s in de webshop nog niet helemaal overtuigd raakt, maar ik nam de proef op de som om toch eens wat te bestellen en te kijken hoe het zou vallen. Het grote voordeel van Miss Etam online bestellen bij Zalando is uiteraard dat het gratis retour kan als het toch niet blijkt te passen. Daar val ik me dus geen buil aan.

Lees ook: bespaartips voor kleding, doe er je voordeel mee!

Miss Etam online: mijn wanna-have items

Ik had nog een aantal items op mijn wishlist staan. Een daarvan is een ‘oversized blouse’. Ook wel ‘lange blouse’, ‘blouse tuniek’ of ‘overhemdjurkje’ genoemd. Ik roep daar al een tijdje over, maar bij manlief komt er altijd een soort raar gegorchel uit zijn keel. Hij vindt deze dingen maar niets. Voor mij geen reden om deze niet te kopen, maar ik wil het toch even benoemen. Waarom… dat lees je verderop 😉 .

miss etam online spijkerjasje

Daarnaast zocht ik nog een leuk spijkerjasje, een spijkerbroek en nog wat meer. Op het gebied van spijkerbroeken ben ik overigens nogal een lastige. Ooit eerder schreef ik een blog over het dragen van ‘hoge broeken als je 40+ bent’ en dat gaat nog steeds op. Wil je dan ook nog een beetje trendy spijkerbroek hebben, dan is dat nog niet zo’n eenvoudige opgave. Een zware beproeving dus voor Miss Etam online… zou ik daar wel kunnen slagen?

Afijn, ik heb uiteindelijk mijn keuze gemaakt en vlak voordat we op onze bootvakantie naar Friesland gingen was alles binnen. Woopwoop, in de koffer dus met dat gerei! Uiteraard nadat ik alles thuis gepast had, want kleding meenemen die je niet gaat dragen is niet echt aan te raden als je met de boot weg gaat. Zoveel opbergruimte heb je daar nu ook weer niet 😉 .

Lees ook: Onze boot was dubbel geboekt

Wat vind je ervan?

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jullie idee hierover, vandaar dat ik een aantal foto’s heb gemaakt. Laat je even weten wat je ervan vindt?

miss etam online

Het verhaal achter het overhemdjurkje, mijn favoriet

Mijn absolute favoriet is het overhemdjurkje uit de collectie van Miss Etam online. Ik heb van alles geprobeerd om mee te combineren. Met een small riempje, met een bredere riem en gewoon los. Het laatste vind ik bij mezelf het mooist staan. Verder heb ik er al hoge hakken onder gehad, een paar sneakers én uiteraard mijn teenslippers.

Je hoort het al… ik heb hem al regelmatig gedragen. Het allereerste gegorchel van manlief is intussen veranderd van een soort keel schrapen naar… ‘Wanneer trek je dat sexy overhemd weer aan’.

Tja… mannen…

Je shopt Miss Etam onder andere bij Zalando. Samen met de uitstekende service van dit bedrijf is online shoppen van dit merk een feestje.

 

[button color=”grey” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/”]#broodopdeplank[/button]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven