Op zoek naar een mening voor ons modern interieur

Een modern interieur heeft mijn voorkeur, met wat romantische details voor de gezellige touch, zo ben ik dan ook wel weer. Nu ben ik niet zo heel veel met ons interieur bezig, maar dat is echt louter uit tijdgebrek. In een volgend leven weet ik zeker dat ik voor interieurarchitect ga, want wat kan ik genieten van het rommelen in huis.

Net als veel vrouwen vind ook ik het heerlijk om te schuiven met alles in huis. Dan staat het weer hier, dan weer daar. Op een aantal grote meubelstukken na natuurlijk, want onze woonkamer is niet echt geschikt voor het anders plaatsen van bijvoorbeeld de bank. En de tv hangt pontificaal aan de muur, ook die verplaats je niet zomaar meer.

Nu heb ik niet zo lang geleden een mooie wekker gekocht. Dit keer niet eentje van het formaat slaapkamer, nee, hij is meer formaat woonkamer 🙂 . Een prachtige ‘wekker’ die als klok gebruikt wordt. Helemaal blij ben ik met de warme uitstraling die deze klok geeft en de bijzondere look. In onze hele benedenverdieping is geen klok te bekennen. Nu is dat tegenwoordig geen echte must meer met al dat digitale spul on je heen, vandaar dat we er ook al jaren zonder doen. Maar op dit koperkleurige schatje was ik meteen innig verliefd. Aangezien ons modern interieur er nogal strak bij staat in grijs, blauw en houttinten is het koper een mooie, warme afwisseling.

Waar in ons modern interieur?

modern interieur klok

Nu zit ik alleen met het vraagstuk waar de klekker (klok + wekker = klekker 🙂 ) het mooiste staat en wellicht kan jij me daarmee helpen. Ons huis staat niet zo heel erg vol, want ik ben niet van de tierelantijnen en we hebben eigenlijk in de woonkamer maar 2 plekken waar hij kan staan. Op de piano of naast de gashaard. Normaal gesproken ben ik niet zo’n twijfelkont maarja,  normaal gesproken heeft manlief ook niet zo’n uitgesproken mening! Om een of andere reden heeft hij echter besloten om zich te mengen in ons modern interieur plaatje. En je raadt het al… hij vindt net die plek mooi, die ik wat minder mooi vind. Grrrrr.

modern_interieur

Dus ik heb een deal gemaakt met manlief. We stellen jullie de vraag, en bepalen op basis van jullie reacties waar hij komt te staan. Nauurlijk ga ik ff niet verklappen wie van ons welke plek het leukste vindt 😉 . Het is dus een geheel onafhankelijk onderzoek, en jullie zijn onze respondenten.

Doe je mee en geef je je mening over ons modern interieur plaatje? Oja… psstttt… wil je weten van wie de klok is? Dat kan ik je ook nog verklappen… it’s Salt &Pepper !

 

7 gedachten over “Op zoek naar een mening voor ons modern interieur”

  1. Pingback: Wij zoeken een winterjas maar komen er samen niet uit

  2. Ik ben voor op de piano, omdat ik de kleur beter tot zijn recht vind komen op de piano dan op de grond. Succes met de beslissing! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven