Moe is moe (maar voldaan): fijn boek voor vermoeide moeders

Je rent van hot naar her. Wordt ’s nachts uit je slaap gehouden. Draait continu wasjes. Je smeert boterhammen en laat de hond uit. En dan vragen we ons nog af waarom we zó moe zijn. Lieve mama’s, het is niet voor niks dat moeders vroeger gewoon ‘moe’ genoemd worden. Toe aan een pauzemomentje? Wij zouden zeggen: grijp het. Je hebt het verdient 😉 . En als je toch even lekker gaat zitten, pak er dan vooral een goed boek bij. Zoals het exemplaar wat wij vandaag mogen weggeven! Moe is Moe (maar voldaan). Een echt moederboek van Irene Wing Easton.

Lees ook: 10X Waarom ik van yoga zo heerlijk kan ontstressen

Voor vermoeide moeders

Zo kan het voelen als je moeder bent: Moe is moe … maar voldaan. Want we zijn altijd moe. Maar ook bijna altijd voldaan, toch? 😉 Moe is Moe is ook meteen de titel van dit fijne boek voor mama’s. Een boek van Irene wat de dagelijkse werkelijkheid beschrijft van de moeder in het algemeen, en van haarzelf in het bijzonder. Met prachtige, herkenbare verhalen. Irene beschrijft niet alleen de situaties die zij met haar gezin beleeft, maar ze beschrijft óók direct hoe zij daar zelf met het gezin mee omgaan en welke oplossing ze hebben bedacht om de situatie aan te vliegen. Leuk èn praktisch kan ik wel zeggen. Het boek is, naast dat het en genot is om te lezen, eigenlijk ook direct een handige handleiding voor het gezinsleven.

Moe is Moe – maar voldaan

Irene Wing Easton doorbreekt de taboes en omschrijft in haar boek Moe is Moe de stress die moeders zichzelf, en anderen, aandoen. Want zoals we zelf ook wel weten: we kunnen de lat lekker hoog leggen. En dat doen we natuurlijk helemaal zelf. Met als resultaat: moe is moe. Chronisch moe. Het boek is overigens niet alleen leuk voor moeders hoor, ook vaders kunnen er voor gaan zitten! Irene Wing Easton stelt één exemplaar van dit boek beschikbaar voor de lezers van MamsatWork.

Een exemplaar winnen?

Wil jij kans maken op dit boek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en stuur een mailtje naar met daarin vermeld dat je mee wilt doen aan deze winactie. De winactie loop t/m 30 september 2011. Moe is Moe bestellen? Kijk dan op de website van Irene onder ‘boeken’.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Thuis werken met een baby, dát is pas stressen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven