Sieraden voor jou en je kids

Veel vrouwen dragen elke dag wel een paar mooie sieraden. Sommigen wisselen veel af en andere hebben een aantal favorieten die ze eigenlijk elke dag om doen. Sieraden zijn natuurlijk heel mooi zijn en kunnen een outfit net even iets extra’s geven. Maar ze hebben vaak ook een speciale betekenis. Zoals bijvoorbeeld een verlovings- of trouwring of oorbellen die van je oma zijn geweest. Maar wat ook een hele leuke manier is om een sieraad bijzonder te maken, is om een speciaal sieraad als moeder en kind te hebben!

Moeder kind sieraad; sieraden als aandenken aan jouw kindje

Als je graag een uniek en betekenisvol sieraad wilt dragen met een aandenken aan jouw kindje, zijn er heel veel opties waar je uit kan kiezen. Zo kan je de naam of geboortedatum van je kind laten graveren in jouw favoriete sieraad. Of je koopt een nieuw sieraad waarin je dat laat doen bijvoorbeeld bij de geboorte van je kind om als moeder aan jezelf cadeau te doen.

moeder kind sieraad

Je kan naast een tekst er ook voor kiezen om een foto of vingerafdruk in sommige sieraden te laten graveren. Of ga nog verder en laat een sieraad ontwerpen waarin je bijvoorbeeld een melktand van je kindje in laat verwerken.

Mijn moeder had zo bijvoorbeeld een prachtige broche met de (melk) tanden van haar kinderen en een heel klein vliegtuigje wat stond voor mijn vader die straaljagerpiloot was. Een broche die voor haar zoveel betekende dat ze hem iedere dag droeg. Ik ben dan ook super blij dat ik hem heb mogen erven.

Vind je het wel leuk om een betekenisvol sieraad te dragen maar hoeft niet iedereen meteen te zien dat dit een aandenken is aan jouw kind? Dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een kettinkje met de initialen of een sieraad met de geboortesteen van je kind.

sieraad voor moeder
Bron: Pinterest
ring met vingerafdruk print
Bron: Pinterest
armbandje voor moeder en dochter
Bron: Pinterest

Bij het zoeken naar bijzondere voorbeelden voor moeder kind sieraden heb ik ineens mijn moederdag cadeau gevonden! Ik heb een prachtige ring gezien waar ik de vingerprints van Luc en Lotte in zou willen verwerken. Zoiets als hierboven, maar dan niet in hartvorm… dat is me iets te zoetsappig.

Bijzondere sieraden voor kids

Voor kinderen zijn er super veel leuke sieraden te vinden. Van vrolijk gekleurde armbandjes tot een prachtig gouden ringetje. Het is voor kinderen natuurlijk heel leuk als ze wat kleurrijke sieraden hebben waaruit ze kunnen kiezen. Lotte is daar ook fan van en bekijkt per dag wat ze wil dragen. Maar ook het geven van een eerste sieraad als je kind nog jong is maakt dat er altijd een herinnering vast zal zitten.

Zo kan je kind altijd het gouden ringetje bewaren dat vroeger een cadeau van mama was. Of kan een mooi kettinkje ook later groter gemaakt worden zodat dit betekenisvolle sieraad ook gedragen kan worden als ze ouder zijn.

Ik zou het heel leuk vinden om een moeder kind sieraad te laten ontwerpen waarbij Lotte en ik beiden een variant dragen die in elkaar past. We wachten er nog even mee, maar het lijkt me een tof idee voor als ze naar de volgende school gaat.

moeder kind sieraad met initialen
Bron: Pinterest

Matching sieraden

Naast dat er hele mooie en bijzondere sieraden voor moeders en kinderen zijn is het ook heel leuk om een matchend sieraad samen met je kind te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een mooi plaatarmbandje zijn die je zelfs nog zou kunnen graveren met de naam van je kindje er in. Maar je kan ook dezelfde soort sieraden dragen zoals allebei een mooi paar gouden oorbellen of een vergelijkbaar kettinkje. Zo hebben jullie altijd iets om wat van jullie samen is!

Belangrijk is dat je naar een modelletje zoekt dat bij alle leeftijden past en dat jullie allebei mooi vinden. Heb jij een speciaal moeder kind sieraad?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven