Ken jij de Moederdag cadeau top 10?

Wanneer Moederdag weer bijna voor de deur staat gaan veel kinderen, maar ook partners op zoek naar een origineel Moederdag cadeau (joehoe!). Natuurlijk worden we graag bedolven onder de prachtigste tekeningen, maar ik weet van mijn kids dat ze het toch ook leuk vinden om een klein cadeautje te kopen (en te verstoppen). Mijn ervaring is alleen dat zij het niet zo makkelijk vinden om een cadeautje te zoeken. Want ja… wat heeft mama nog niet?moederdag cadeau

Mijn eerste moederdag cadeau

Mijn eerste moederdag cadeau was bijzonder.  Ik was nog niet bevallen, maar kreeg van mijn (destijds) vriend een konijntje. Als niet-dierenvriend was dit voor hem best een stap.

Mijn tweede moederdagcadeau was fantastisch! Naast het feit dat ik intussen een schat van een baby had bedacht mijn vriend om me te verrassen met ontbijt op bed èn een huwelijksaanzoek. Redelijk bijzonder, om met een ontploft hoofd en slaap in je ogen ‘ja’ te stamelen 🙂 .

Maar gelukkig kwamen er rustigere jaren daarna met bijvoorbeeld een mooie halsketting toen ik zwanger was van nummer twee. Zo’n mooie ketting gaf me een gevoel van trots om een kindje in mijn buik te dragen. Zo zie je maar… je kan al heel leuk verrast worden ook al is je kindje nog niet geboren. Moeder ben je ook dan al!

Bestaat er zoiets als een Moederdag top 10?

We kunnen gerust stellen dat moeders veelal over een zeer uitgesproken smaak beschikken. Misschien heb jij wel graag een mooi sieraad of ben jij meer te porren voor een origineel cadeau. Iedere moeder vindt het in ieder geval fantastisch om te horen en voelen dat ze gewaardeerd wordt, toch? Een echte Moederdag top 10 samenstellen is best lastig omdat de smaak van mama’s onderling zo kan verschillen. Maar niet te missen is bijvoorbeeld een fotokadertje met gipsafdruk van een baby’tje voor jonge mama’s. Of een leuk boekje met tips of een opslagbox voor (toekomstige) mama’s die zwanger zijn? Mooi, leuk om te krijgen èn praktisch, een perfect Moederdag cadeau dus!

Wanneer je een hint wilt geven, dan hebben we hier nog een leuke tip voor je. Bij Ikbenzomooi.nl hebben ze namelijk bedacht om alle artikelen handig onder te verdelen in diverse categorieën. Hierdoor kunnen je kids snel (met of zonder papa) dat ene prachtige cadeautje voor je vinden.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven