Me-time: misschien wel het mooiste Moederdag kado

Voor sommigen is het als een tweede verjaardag, anderen vinden het commerciële onzin: Moederdag. Persoonlijk vind ik dat mama’s het best verdienen om minstens één dag per jaar in het zonnetje gezet te worden. Doen zij die andere 364 dagen niet het omgekeerde voor hun gezin? Als je erover nadenkt is het eigenlijk raar dat er maar één Moederdag is, maar goed. Laten we er dan maar wat bijzonders van maken! Ben jij de ‘praktische presentjes’ ook zo beu? Roep je gezin er dan maar bij, want hier vinden ze een Moederdag kado waar mama wel echt ontspannen van wordt.

Misschien heb je heel de dag lekker vrij, of staan er visites bij ouders en schoonouders op de planning? Hoe dan ook, het is ook jouw dag, dus vergeet niet om er in ieder geval zelf een beetje van te genieten. Helaas is Moederdag voor veel mama’s de zoveelste dag vol verplichtingen – en dan kan je jezelf nog wel eens vergeten. Met onderstaande Moederdag kado tips hoef je daar niet meer bang voor te zijn, want die staan helemaal in het teken van ontspanning voor mama’s.

Moederdag kado? Me-time en een beetje you-time

moederdag kado hammamdoek

Met dit Moederdag kado is het inplannen van een beetje me-time niet zo moeilijk meer. In deze hamamdoek wil je namelijk het liefst de hele dag blijven liggen! De doeken zijn er in vrolijke kleuren en zijn gemaakt van bamboe, dus zacht voor de huid én goed voor het milieu. Oppassen dus dat je niet de hele dag slaapt deze Moederdag, mochten je kinderen je daar de kans toe geven…

moederdag kado boompje

Oke, veel schaduw zal dit Moederdag kado het eerste jaar nog niet opbrengen om jouw ontspanningsmomentje af te maken, maar je moet ergens beginnen. En hoe leuk is het om een echte boom cadeau te krijgen? Daar heb je niet alleen deze moederdag, maar de rest van je leven plezier van en daarnaast wordt dit mooie magnolia boompje ieder jaar nóg mooier! De bloem van de Magnolia is niet alleen heel mooi om te zien, maar ruikt ook nog eens heerlijk.

moederdag kado prosecco

Om je relaxmomentje helemaal compleet te maken heb dan je natuurlijk maar één ding nodig: wat dacht je van een glaasje bubbels? Bij de bloemist.nl bestel je heel gemakkelijk een bos bloemen mét een fles prosecco in een bijpassend kleurtje. Bloemen én wijn in één cadeau? We like! Wil je echt uitpakken, en welke moeder verdient dat nou niet, dan zijn er zelfs complete verwenpakketten beschikbaar.

moederdag kado play go

Terwijl jij lekker ligt te ontspannen met je glaasje bubbels, is het natuurlijk wel van belang dat je de kids bezig weet te houden (terwijl je zelf je horizontale houding kan behouden uiteraard). Je kan ze de hele middag voor de televisie parkeren, maar dat is misschien niet zo educatief verantwoord. Met dit speelkleed is dat probleem zo opgelost. De zakken zijn er in veel verschillende leuke prints en zitten in elkaar als een soort plunjezak; volladen met lego dus, en een kwestie van de punten losknopen. Zijn de kids weer uitgespeeld, dan trek je met het koord de zak aan en voila, opgeruimd staat netjes. Dat kunnen ze trouwens vast wel zelf, dus mama kan gewoon blijven liggen 🙂 .

moederdag kado klikklak

Even bijkomen van al dat gespeel doen ze dan op een ‘eigen’ KLIK-KLAK-KINDERSTOELTJE van (FSC) berkenhout welke helemaal naar wens te maken is op kleur én met naam. Een zeer stabiel, sterk en licht stoeltje, waar de allerkleinsten rond de 9 á 10 maanden al mee kunnen leren opstaan en lopen en ze er zeker tot hun 4e jaar plezier van hebben. Met de actiecode MAMA krijg je nu 10% korting bij aankoop. En ja ik weet het… het is eigenlijk tijd voor een moederdag kado, maar deze zijn zo cute, die wilden we je niet onthouden 😉 !

moederdag kado bamboe horloge

Heb je wel afspraken of visites op de planning staan, dan is dit horloge van Demakeryshopwebshop misschien een goed Moederdag kado voor jou. De klokjes komen in vele varianten en hebben een bandje van kurk: een duurzaam en toch heel stijlvol product dus. Kan je meteen bijhouden wanneer het tijd wordt voor de koffie bij je schoonmoeder (of om weer te gaan natuurlijk, de me-time wacht!).

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven