Moederdagactie van MamsatWork

Ook wij willen natuurlijk graag een moederdagactie op touw zetten! Deze actie loopt tot en met 26 mei 2011.

Winactie

Wat hebben we te winnen? Een mooie Wo’men Bracelet, in een van de bestaande modellen uit de shop. Een mooie leren armband, met krachtig vrouwenbedel eraan en mooie Swarovski.

En wat moet jij ervoor doen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mail ons een foto van jouw moederdagkado ! Zo simpel is het. Wij zijn namelijk héél nieuwsgierig naar wat jullie lieve kids allemaal voor jullie tekenen, knutselen, kopen etc.

We pikken er een uit en die ontvangt van ons (na moederdag natuurlijk) bericht, èn verschijnt op onze website. Kom maar op met alle inzendingen!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven