4 moederdagcadeau tips in plaats van werkjes van vroeger

Hoe mooi is het om op Moederdag een waar kunstwerk te krijgen van je apetrotse kind? Mijn moeder is zelfs 20 jaar na dato nog blij met de knip- en plakwerkjes waar mijn broer en ik haar ooit mee verrasten. Helaas voor alle mama’s komt er een momentje dat de kids niet meer in de weer gaan met kleurtjes en een plakstift. Om Moederdag dan zo maar ongemerkt voorbij te laten gaan lijkt ons ook niet zo gezellig (lees: geen optie), daarom hebben we een heel leuk lijstje met moederdagcadeau tips samengesteld: hoeven manlief en de kids alleen nog maar op bestellen te klikken…

moederdagcadeau blender

Deze stalen rode blender is een lust voor het oog – en je kan er allerlei overheerlijke creaties in maken en daarnaast is hij momenteel in de aanbieding! Het apparaat is gemakkelijk schoon te houden én gemakkelijk te bedienen en is daarmee misschien wel het ideale moederdagcadeau. Zelfs man en kinderen kunnen er namelijk mee overweg… Doe je volgende week moederdag gewoon even dunnetjes over en vraag je dan een lekkere smoothie als ontbijt op bed!

moederdagcadeau magneetsticker

Kijk ook eens naar de dierenmagneetstickers van Groovy Magnets als je nog een speciaal moederdagcadeau zoekt. Deze zijn niet te verwarren met een klein koelkastmagneetje; de stickers hebben een diameter van 60 centimeter en zijn te gebruiken als magneetbord doordat de sticker ijzerhoudend is en magneten aantrekken. Ideaal om een lief briefje voor mama op te hangen dus.. en met zoveel verschillende designs is er een dikke kans dat ook het lievelingsdier van jouw moeder er tussen zit.

moederdagcadeau armband

Een moederdagcadeau waar je natuurlijk altijd goed mee zit is een sieraad, en de armbanden en kettingen van Kaya hebben ook nog eens een hele mooie betekenis. Deze zilveren armband staat bijvoorbeeld symbool voor de band met je kinderen. Het infinity teken geeft de eindeloze liefde van een moeder voor haar kinderen weer, de pareltjes staan symbool voor je kinderen. Zo draag je ze niet alleen in je hart, maar ook om je pols altijd bij je.

moederdagcadeau ketting

Ook heel bijzonder is deze zilveren ketting van Kaya. Er hangen een hartje en een zoetwaterparel aan, maar ook een bedeltje waarin de initialen van je kindje gegraveerd kunnen worden. Een super persoonlijk sieraad dus! Bovendien krijg je er een zilverpoetsdoekje en een sieradenbuideltje bij… Mooie bijkomstigheid is dat Kaya voor ieder verkocht sieraad een bijdrage doneert zodat in Gambia een kind naar school kan. Zo neemt jouw Moederdagcadeau dus ook de zorgen van een moeder in Afrika weg. Misschien wordt het tijd om manlief even te tippen?

Krijg jij dit jaar nog wel een mooie tekening? Wees maar blij, want dat blijft toch gewoon het allerbijzonderst? Enne, bovenstaande cadeautjes kan je natuurlijk ook gewoon stiekem zelf regelen 😉 .

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven