Molo wintercollectie 2015

Ken je Molo al? Als fashionable mama mag Molo niet ontbreken in je rijtje van de kinderkleding merken die hip en toch comfortabel zijn. Want dat willen wel allemaal wel voor onze kinderen toch?

Mijn eigen kinderen zijn volop fan van Molo (als ook van Wild). De kleurrijke prints doen het hem natuurlijk. En eerlijk gezegd ben ik daar zelf niet rouwig om. Ik ben namelijk niet zo’n waswonder. Nou ja, je moet het zo zien… ik neem er niet echt de tijd voor om een waswonder te worden. En daarom word ik zelf ook zo vrolijk van Molo. Aangezien veel van de shirts en jurkjes een all over print hebben betekent het dat de vlekken die mijn kinderen zo graag maken in hun kleding niet zo op vallen. Het lijkt soms wel alsof het ze er om te doen is. Wedstrijdje wie het meest bevlekt binnen kan komen na school of zo.

Herken je dat? Ik kies daarom zelf het liefst de merken uit die lekker kleurrijk en vol prints zijn, dan vallen mijn waskunsten niet zo op 😉 .
Molo_winter

Molo wintercollectie

De Molo wintercollectie 2015 heeft een streetwise stijl en een urban sfeer. I love it! Stoere Rock ’n Roll en ‘Glamrock’ uiten zich in een volledig uitgewerkt thema voor de jongens en meisjes. Er wordt in deze winter collecie gewerkt met metalen details, buttons en patches om de stoere look volledig uit te werken. Misschien vind jij dat een beetje te, maar ik hou er wel van, ook voor kleinere meisjes. Dochterlief gaat overigens kwijlen van glitters, roze en meer van dat soort tierelantijn, dus we zitten nog niet volledig op hetzelfde niveau. De dierenprints in deze Molo collectie zijn vooral gericht op de leeuw, de tijger, de panter en de witte tijger.
Ook vind je in deze Molo wintercollectie een ‘honden’ thema welke gedetailleerd uitgewerkt is met de welbekende NewYorkse baseballcap. Geinig detail!

Welke merken ben jij fan van en is jouw kind dat ook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven