Money mindset kaartenset: meester je geldgedachten

Heb jij last van beperkende overtuigingen als het over je money mindset gaat? Denk jij dat goed geld verdienen voor jou niet is weggelegd of dat je eigenlijk niet goed met geld kan omgaan? Dan is een Money mindset kaartenset wellicht iets voor jou om te proberen.

In dit artikel neem ik je mee in de mogelijkheden van zo’n kaartendeck en de voordelen die dit voor je geld mindset kan hebben om hier mee te werken.

money mindset kaartenset voor een positieve geld flow

Wat is een Money mindset kaartenset eigenlijk?

Misschien ken jij de kaartensets wel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Kaarten vol met affirmaties, quote som over na te denken en spirituele aanwijzingen.

Een Money mindset kaartenset is eigenlijk net zoiets, maar dan op het gebied van geld.

Wil je meer gaan vertrouwen op je eigen gevoel als het over geld gaat? En zelfbewuste en doordachte keuzes gaan maken met een goede money mindset zowel privé als binnen je onderneming?

Er zijn veel verschillende soorten kaartensets die je daarbij kunnen helpen, mits je een beetje open minded bent. De Money mindset set met kaarten van Adine Faber-Versluis heeft in ieder geval mijn aandacht getrokken.

Money mindset kaarten als hulpmiddel; hoe werkt dat?

Een money mindset kaartenset is voor mij een hulpmiddel om een positieve relatie met geld en financiën te ontwikkelen. Deze kaartenset bestaat uit 48 kaarten met inspirerende quotes, vragen en affirmaties. Alle kaarten zijn specifiek gericht op het jou anders laten denken over geld.

Het idee achter een money mindset kaartendeck is dat jouw gedachten en overtuigingen over geld een grote invloed hebben op je financiële situatie.

Met negatieve gedachten, zoals “geld is moeilijk te verdienen” of “ik ben niet goed met geld”, creëer je onbewust een blokkade voor financieel succes. Maar die negatieve gedachten heb je niet zomaar ‘aangepast’. Dit kost tijd en daar moet je effort in steken. De Money mindset kaartenset kan je hierbij helpen.

Het helpt je om negatieve overtuigingen een naam te geven en vervolgens te vervangen door positieve en ondersteunende gedachten. 

Door regelmatig met de kaarten te werken, kan je je bewustzijn vergroten en je mindset rondom geld veranderen. Je kan een kaart trekken en de bijbehorende affirmatie herhalen om jezelf als het ware te herprogrammeren met positieve gedachten over geld.

De vragen op de kaarten helpen daarnaast om dieper na te denken over financiële doelen en de stappen die je kunt nemen om ze te bereiken.

Voordelen van een kaartendeck 

Een money mindset kaartendeck of ieder ander kaartenset helpt bij het stellen van vragen aan jezelf en heeft verschillende voordelen: 

  1. Structuur: Een kaartendeck biedt een gestructureerde benadering van zelfreflectie. De kaarten hebben specifieke betekenissen en symbolen, waardoor je duidelijk je vragen kan formuleren en antwoorden kunt verkennen. Dit helpt je om georganiseerd en gericht te blijven tijdens je reflectieproces. 
  1. Intuïtie: Het gebruik van een kaartendeck stimuleert je intuïtie. Terwijl je een kaart trekt, luister je naar je innerlijke stem en kan je vertrouwen op je intuïtieve vermogens. Dit kan je helpen om antwoorden en inzichten te ontvangen die anders misschien verborgen zouden blijven. 
  1. Focus: Het stellen van vragen aan jezelf met behulp van een kaartendeck helpt je om je aandacht te richten. In plaats van een hoofd vol verschillende gedachten en vragen, biedt het deck je een specifieke vraag of thema om te verkennen. Dit helpt je om gefocust te blijven en dieper in te gaan op het onderwerp dat je wilt onderzoeken. 
  1. Inspiratie: Een kaartendeck kan je inspireren en nieuwe perspectieven bieden. De afbeeldingen en symbolen op de kaarten kunnen je creatieve denken stimuleren. Ze helpen je om out of the box te denken. Dit kan leiden tot frisse inzichten en nieuwe ideeën. 

De “Money mindset” kaartenset van Adine Faber-Versluis  

De kaartenset van Adine Faber-Versluis over je money mindset is bijvoorbeeld een tof exemplaar. Zij heeft de “Money Mindset” kaartenset ontworpen met als doel om vrouwen te begeleiden op hun reis naar financiële vrijheid en persoonlijke groei.

Hier vind je meer informatie over deze kaartsenset

Deze set bestaat uit 48 inspirerende kaarten, elk gebaseerd op een van de acht Innerlijke Geldarchetypen die in ons allemaal sluimeren. 

Of je nu jezelf herkent als een Schatbewaarder, Levensgenieter, Free Spirit, Supporter, Idealist, Verbinder, Visionair of Diva, deze kaarten zijn zodanig ontworpen dat ze je helpen inzicht te krijgen in jouw unieke Geldarchetype.

Door de combinatie van financiële kennis en inzichten uit de Jungiaanse psychologie en Human Design, biedt Adine Faber-Versluis een unieke benadering om naar geld en overvloed te kijken. 

Wie is Adine Faber-Versluis eigenlijk?

Adine Faber-Versluis is niet alleen een financieel expert maar ook de visionaire oprichter van moneymindacademy.nl. Ze deelt haar financiële kennis via diverse kanalen, zoals blogs, social media, podcasts via Spotify en YouTube-video’s.

Wil jij dus meer leren over geld, anders met geld leren omgaan en een betere relatie met geld opbouwen? Dan is het slim om meer van Adine te volgen op bijvoorbeeld haar social media kanalen of haar podcast. Hoe meer je over dit onderwerp hoort (bewust en onbewust), des te makkelijker kan jij je belemmerende overtuigingen loslaten.

Vrijer en rijker leven met een andere mindset

De kaarten uit de kaartenset van Adine Faber-Versluis dagen je uit om ingesleten patronen rondom geld bloot te leggen en stellen je in staat om je eigen ideeën over geld vóór je te laten werken in plaats van tegen je.

Het einddoel? Een vrijer en rijker leven waarin financiële vrijheid hand in hand gaat met persoonlijke vrijheid. Wil je hier meer over lezen dan raad ik je ook aan om dit artikel over manifesteren te lezen.

De “Money Mindset” kaartenset is dus echt meer dan alleen een set kaarten; het is een hulpmiddel dat vrouwen begeleidt naar financiële en persoonlijke groei ondanks de uitdagingen die men in het leven tegenkomt. Het is voor mij persoonlijk de sleutel tot het creëren van een vrijer, rijker en betekenisvoller bestaan. 

Deze stijlvolle kaartenbox is gewoon onmisbaar als je op pad gaat naar een positieve money flow! En daarnaast ook nog eens heel leuk als cadeautip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven