Monster Jam 2016 is coming to De Kuip, win nu kaartjes!

Auto’s voor, auto’s na, en alles er tussenin, ook auto’s. Na twee meiden heb ik nu een jongen van bijna 2, en dat zal ik weten ook. Leuk, al die poppen en roze lego, maar het is alleen maar auto en trein dat de klok slaat hier momenteel. Als hij met de auto mee mag, gaan zijn armen in de lucht en roept ‘jeeeeeej!’ en is woedend wanneer het ritje naar zijn zin te kort is geweest. Komen we een vrachtwagen of traktor tegen, dan is het ‘Wooooow!’ en wijst hij ‘m met zijn kleine vingertje na. Loop ik met de kinderwagen buiten en ziet hij een werkvoertuig als hijskranen of bulldozers, dan moét ik stoppen. Het liefst net zolang tot deze weg is. Ik geniet ervan! Een echte blauwe wolk in plaats  van een roze 😉 . Stoer en ruig, broeken onder de modder, gaten in de knieën, stokken en stenen in huis. Een garage en treinspoor waar ik geregeld mijn nek bijna over breek. En dan…dan is daar de Monster Jam 2016 in aantocht.

monster jam 2016Mijn kleine mini gorilla, met zijn indrukkende oerstoeikreet, is er helemaal weg van. De mini Monster Jam Trucks ‘racen’ de kamer door, gaan mee aan tafel tijdens het eten, mee op weg in de kinderwagen en het liefst ook mee zijn bedje in. Pakt de oudste de iPad, rent hij bijna hysterisch op haar af (‘aipet aipet aipet!’), ploft naast haar neer en roept ‘auto auto auto!’. En dan weet zuslief hoe laat het is: Grave Digger Time….! Op een enkele ‘vrrrooeeemmm’ na, is meneer aan de aipet gekluisterd.

Monster Jam 2016: een spectaculaire show voor de hele familie!

Het eerste weekend van juli is het zover. De Kuip in Rotterdam wordt in recordtempo omgetoverd tot een mega cross terrein voor de meest spectaculaire motorshow van de wereld op zaterdagmiddag 2 juli: De Monster Jam!!monster jam 2016 en torro

De sterren van de show zijn de Monster Jam trucks die te herkennen zijn aan een heel eigen uitstraling en naam. Zoals de Grave Digger, Max-D., El Toro Loco, El Diablo en Monster Mutt.

Wat alle Monster Jam trucks met elkaar gemeen hebben? Dat de doorsnede van de wielen slechts 1 cm minder is dan mijn lengte met 1,67 meter, OMG!! Gelukkig weegt ie wel iets meer dan mij met slechts 4500 kilo. Ze hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk (zal vast enorm zijn, gaat mijn kennis teboven maar ik geloof het bij de aanblik van de filmpjes meteen) en hebben een topsnelheid van 160 km per uur. Ze maken sprongen van zo’n 40 meter ver en tot zo’n 11 meter hoog. De trucks racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels.

monster jam 2016

 

Good to know is dat alle Monster Jam trucks over een vernuftig systeem beschikken dat de veiligheid op afstand bewaakt. Langs het parcours staan controleurs die met 1 druk op de knop een truck direct helemaal stil kunnen leggen. De bestuurders zijn namelijk behoorlijk in hun zicht beperkt door de wijze waarop zij in hun truck vast zijn gesnoerd, voor hun eigen veiligheid. Het noodsysteem is waarschijnlijk niet nodig, maar ‘better safe than sorry’, en dat is prioriteit 1 bij de organisatie die de Monster Jam 2016 organiseert.

Ook niet onbelangrijk is het enorme lawaai van de Monster Jam trucks, die door de mooie akoestiek van het stadion nog eens lekker versterkt wordt. Gehoorbescherming, met name voor de kids, is dus wel aan te raden.
Dit en het feit dat de show zo’n 3 uur duurt, maakt het naar mijn mening nog net niet geschikt voor mijn zoontje van 2. Hij is helemaal weg van die trucks, maar hij is toch nog echt te klein voor de live show. Jammer…maar niet getreurd want hij krijgt de gelegenheid daags voor de show de Monster Jam trucks stil en stilstaand te bewonderen 😉 .

Hij heeft geen benul en mama heeft er zo’n zin in! Whaaa! Had ik al gezegd dat er ook stoere chicks zijn die die Monster Jam trucks besturen ?!?!

monster jam 2016
Ben je, of heb je, een Monster Jam Fan to the bone? Combineer je ticket voor Monster Jam 2016 dan met een bezoek aan de Monster Jam®Pit Party.  Deze is voorafgaand aan de show en is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen én foto’s te maken.

Wees er snel bij! Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 22 euro en ook een family package is beschikbaar. Bestel ze snel op www.monsterjam.nl

Winactie: Wil jij 4 tickets voor de Monster Jam Show op zaterdag 2 juli in De Kuip in Rotterdam winnen? Deel dan dit bericht via onderstaande social media knoppen en laat een leuk bericht achter onder de Facebookpost! Uiterlijk 22 april 2016 maken wij de winnaar bekend!

Om alvast in de stemming te komen kan je dit filmpje kijken.

20 gedachten over “Monster Jam 2016 is coming to De Kuip, win nu kaartjes!”

 1. Avatar foto
  John van den Booren

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n gezin mee verrassen ,dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb ?

 2. Sem zag toevallig de reclame gisteren op tv en smeekte me zowat of hij er heen mocht. Pluspunt is dat het ook nog eens in het stadion word gehouden van zijn favoriete voetbalclub, Feyenoord. Dus ja, we willen heeeel graag meedoen met deze actie! We hebben je blog gedeeld op FB 🙂

 3. .. mijn kleinkinderen zijn net als hun vader gek op Monster Jam, beetje angstig geworden na het tragisch ongeval in Haaksbergen.. maar in een super-veilige Kuip, waar ik (Opa) gek op- en fan van- ben kan er weinig gebeuren.. Hoop dat ik ze erheen kan sturen.. Ben benieuwd..

 4. Avatar foto
  Claudia Diependaal

  Mijn zonen hebben dit echt wel verdient samen met 1 van hun vrienden. Ik heb MS en kan weinig uitjes met ze doen. Ook hebben ze het verdient omdat ze altijd heel veel voor me over hebben. Als dank zou ik dit erg graag voor mijn 2 kanjers willen winnen.

 5. wie wil dit nu niet eens zien in het echt.
  Op tv ziet het er al spectaculair uit wat moet dat niet in het echt zijn dan?
  zou graag met mijn vriendje gaan kijke.
  Echt leuk zo met van die trucs

 6. Deze stoere moeder wil al jaren een keer naar Monster Jam ik hoop dat ik er met mijn mannen heen mag. Zodat mijn vriend en mijn zoontje ook wat gaafs mogen beleven.

 7. Op tv blijf ik tijdens het zappen altijd hangen om deze monsters te bekijken, dus superleuk om er in het echt bij te zijn

 8. Avatar foto
  Margo Dekkers

  De jongens zouden het geweldig vinden om de monster jam trucks niet alleen in de woonkamer te laten stuiteren, maar ook in het echt te zien.

 9. het ideale uitje voor vader en zonen (7 en 4)! 😀 En met het vierde kaartje mag ik ook nog mee om te genieten… we’re in! 😀

 10. Avatar foto
  Mirella jacobs

  Ik ben al drie keer met mijn zoon geweest , nu is het tijd om de monsterjan verslaving over te brengen op mijn neefje! #lovemonsterjam

 11. Avatar foto
  Ingrid van Bockel

  Dit zou helemaal geweldig zijn voor mijn kinderen Robyn en Tim, ze zijn helemaal gek op auto’s, trucks en alles met wielen.

 12. Geweldig! Mijn twee zoontjes gaan nergens heen zonder hun HotWheels Monstertrucks (die hebben de serie van Monster Jam nagemaakt), lijkt me super om dit eens in het echt te bekijken. Een geweldige show, maar bovenal veilig (erg belangrijk voor deze papa 😀 ). Ik moet toegeven dat zelfs mijn dochtertje (16 maanden) ook al met autootjes begint te slepen dus dat wordt nog lachen 😉 Ik maak graag een kansje!

 13. Avatar foto
  Saskia olsthoorn

  Lijkt mijn 7 jarige zoon heel gaaf om eens te mogen zien, maar ikzelf zou het ook wel een keer willen zien!!! Stoere man en mama middag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven