Mooie boeken voor thuis op de bank of voor in je vakantiekoffer!

We kijken er nu al halsreikend naar uit: vakantie. Dat doe ik zelf trouwens driekwart van het jaar 😉 . Even een paar weken geen verplichtingen, geen huishouden, en in mijn geval: zo weinig mogelijk koken, maar wél mooie boeken lezen! Want er blijft zeeën van tijd over – zo lang je geen kids hebt die ook vakantie hebben. Heb je wel een stel blagen thuis zitten, dan moet je die schaarse vrije tijd gewoon af en toe opeisen. Mama wil ook wat! Wat doe jij het liefst tijdens die welverdiende vrije dagen? Of uurtjes? Wij duiken graag óf in het zwembad, of met de neus in een goed boek. En al zal je dat bad zelf moeten regelen, we hebben wel vast een heel aantal mooie boeken voor je vakantie op een rijtje gezet. Mooie boeken die eigenlijk niet mogen missen in je koffer.

Mooie boeken voor als je geboekt hebt…

Ben jij ook een echte boekenwurm? Zelf ben ik dol op lezen, maar kom ik er door dagelijkse beslommeringen niet altijd aan toe. Of in ieder geval maak ik mezelf dat wijs. Tijdens vakanties haal ik mijn ‘achterstand’ zo weer in en verslind ik in no time een stapel mooie boeken. Dan ga ik ook het liefst voor lekkere door-lees-boeken. Van die exemplaren waar je in snel tempo doorheen bent omdat ze lezen als een trein én je ze amper weg kan leggen. Daarvan hebben we er een aantal voor je geselecteerd.

Hou jij graag bij welke mooie boeken je (al dan niet tijdens je vakantie) hebt verslonden? Dan hebben we nog een leuke tip voor je: dit boekendagboek! Voor lijstjesmakers en fanatieke lezers. Op de camping heb je vast wel tijd om dat in te vullen.

Mooie boeken voor op vakantie*

*Maar ook zeer geschikt voor thuis op de bank

Een wijntje erbij, een lekker hapje op de (picknick)tafel, en wij redden ons wel. Al moet daar wel een goed boek bij natuurlijk! Wij hebben mooie boeken die erg geschikt zijn voor tijdens je vakantie. Boeken in verschillende stijlen, want de ene lezer is de andere niet. Ga jij graag voor een spannend boek, of neem je liever een lekkere feelgood roman?

mooie boeken voor op vakantie

11 heerlijke romans voor op vakantie (of op de bank)

Lekker zwijmelen aan het strand met een lekker zonnetje: wat wil je nog meer? Ben jij een echte roman fan? Dan zijn deze boeken een aanrader voor in de koffer!

1. Ik wist het wel – Kristen Heitzmann

Wat is er beter dan tijdens je vakantie een boek lezen over hardwerkende mensen? In Ik wist het wel lees je over schrijfster Grace, die haar nieuwe roman als musical wil uitbrengen op Broadway. Helaas staat één man haar plan in de weg: de enige producer met wie ze zou willen samenwerken. David heeft echter totaal geen interesse in een samenwerking met Grace, en dat maakt hij haar pijnlijk duidelijk. Maar daar gaat Grace zich niet zomaar bij neerleggen! Ze blijkt een waar talent voor stalken te hebben… Tot David gedwongen wordt voor een ander project met haar samen te werken. Al snel wordt ‘make love, not war’ hun nieuwe motto. Maar een romance op de werkvloer kan al net zo’n uitdaging zijn als een conflict.

Ik wist het wel leest als een trein. Verwacht geen ingewikkelde verhaallijnen of complex taalgebruik. Een aanrader in de lijst van mooie boeken voor op vakantie dus, als je net als ik van lekker doorlezen houdt.

2. Lekker is dat – Anne West

Vakantie en mooie boeken gaan bij ons hand in hand. En wat we dan óók graag in de hand hebben: een lekker ijsje. In Lekker is dat heeft Sofie een relatie met de getrouwde Joost. Wanneer zijn vrouw Charlotte achter hun affaire komt, bedenkt Joost dat Sofie maar beter even als sneeuw voor de zon kan verdwijnen. Tot de lucht geklaard is. Hij weet zelfs wel vast een onderduikadresje voor haar: een verlaten ijssalon. Een ijskoud voorstel, zou je denken, maar Sofie voelt zich juist hartstikke op haar plek. Ze maakt grootse plannen om van de ijssalon weer een goedlopende zaak te maken. Maar dan staat Charlotte ineens op de stoep… en niet voor een hoorntje. Lekker is dat leest lekker door, en is nog een tikkie spannend ook!

Wil jij Lekker is dat wel lezen deze zomer? Lees dan nog even door, want wij geven een exemplaar weg!

de patissier van Parijs

3. De patissier van Parijs – Laura Madeleine

Hou jij wel van boeken over lekker eten? Dan is De Patissier van Parijs ook een aanrader! Wat heeft een onmogelijke romance in een banketbakkerij in Parijs begin 1900 te maken met Petra’s grootvader?

4. Stuk van jou – Sophie Jackson

Ben jij dol op mooie boeken over onmogelijke liefdes? Dan past Stuk van jou vast wel in je straatje. Kat geeft Engelse les in een gevangenis. Misschien voel je hem al aankomen: tussen de cellenblokken valt ze als een blok voor gevangene Carter. Maar wat heeft hij op zijn geweten? Kan ze wel echt verliefd zijn op iemand die vreselijke dingen heeft gedaan? Stuk van jou is zeker romantisch, maar ook behoorlijk spannend. En we geven het nog niet weg, maar het einde zie je niet bepaald aankomen. Ook een must voor mooie boeken!

5. Voor jou – Jojo Mozes

Een aanvulling van Pasqualle is het boek Voor jou van Jojo Moyes. Een bestseller met honderden positieve reviews. In Voor jou Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

mooie boeken

6. Follow, Like en Share – trilogie Gaby Rasters

Dertiger Mila -moeder van twee- verhuist voor het werk van haar man mee naar Frankrijk. Ze verveelt zich enorm aangezien haar man druk is met zijn werk. Door internet komt ze weer in contact met een oude jeugdliefde waarna ze vervolgens ook nog eens een leuke man in real life tegen het lijf loopt! Follow, Like en Share is een afwisselende en eigentijdse trilogie met meer dan voldoende romance 😉 .

7. Bloesem in de sneeuw – Sarah Jio

Een aanrader van een van onze lezers: Bloesem in de sneeuw. In 1932 verdwijnt Ray, het zoontje van Vera, spoorloos tijdens een sneeuwstorm. In 2010, op precies dezelfde datum, vindt opnieuw een sneeuwstorm plaats. Journaliste Claire gaat onderzoek naar de sneeuwstormen. Zo komt ze achter het verhaal van de verdwijning van Ray. En ze ontdekt dat ze meer overeenkomsten heeft met moeder Vera, dan ze ooit had kunnen denken. Kan Claire het raadsel rondom de verdwijning van Ray oplossen?

8. De dochter van de zijdekoopman – Dinah Jefferies

Een heerlijk boek voor op vakantie want je waant je meteen in Oosterse sferen. In De dochter van de zijdekoopman lees je over de half Franse, half Vietnamese Nicole. Je krijgt er ook meteen een lesje geschiedenis bij, want het verhaal speelt zich af in 1952. Een periode waarin Vietnam nog een kolonie van de Fransen is. Nicole maakt de onderdrukking in levende lijve mee, en komt er achter dat ook de mensen die dichtbij je staan soms niet te vertrouwen zijn. Een van de mooie boeken die ik in één adem uitlas.

9. Glossy Boerin – Maureen du Toit

Werken bij een succesvolle Glossy, daar heeft menig vrouw waarschijnlijk wel ooit van gedroomd. Laat staan van een knappe BN’er als lover. Cat heeft het allemaal, maar komt er na het verlies van een belangrijk persoon in haar leven achter dat al dat succes toch ook niet alles is. Wanneer ze voor haar werk een reportage op een boerderij moet maken, wordt ze herinnerd aan haar jeugd op de schapenboerderij van haar oma. Ze besluit het roer volledig om te gooien. No more glamour, maar een stal vol schapen. Een heerlijk boek dat lekker doorleest!

10. De Royals, Verleiding – Erin Watt

Verleiding is het eerste deel van De Royals, geschreven door Erin Watt. Het is een young adult roman. Maar niet geschikt voor ál te jonge lezers. De titel, Verleiding, zegt het eigenlijk al een beetje: aan passie en seksscènes geen gebrek 😉 . In het boek volg je Ella, een 17 jarig meisje dat in de survivalmodus zit. Als haar moeder sterft komt ze er alleen voor te staan. Tot er een vreemde man bij haar school opduikt, die haar nieuwe voogd zegt te zijn. Mooi meegenomen: hij is steenrijk en woont op een enorm landgoed. Maar er is ook een minpunt (of 5 eigenlijk): de zonen van meneer Royal. Die moeten niets van Ella hebben. Maar haat en liefde blijken dicht bij elkaar te liggen.

Een mooi boek wat enorm makkelijk weg leest. Misschien wellicht wat diepgang, maar laat goed zien hoe het er op sommige scholen aan toe kan gaan en hoe je je kan vergissen in ‘de mens’.

11. De Royals (2), Verraad – Erin Watt

De Royals leest écht als een trein. En het verhaal is nog verslavend ook. Dikke kans dat je het boek na 2 dagen uit hebt. Niet erg, want dan kan je meteen verder met deel 2: De Royals, Verraad. Ella lijkt het geluk te hebben gevonden in de armen van een van de zoons van meneer Royal. Welke verklappen we lekker nog niet, mocht je deel 1 nog niet uit hebben 😉 . Maar als hij door een stomme fout Ella kwijtraakt beseft hij pas hoe hard hij haar nodig heeft. Lukt het hem om haar terug te vinden én te winnen?

Het grappige van dit boek is dat de hoofdstukken vanuit verschillende personages geschreven zijn. ze krijg je veel meer begrip voor beide personages en snap je ook waarom er bepaalde beslissingen worden genomen. Mooi bedacht en hoort zeker op de mooie boeken lijst thuis!

12. Liervogel – Cecelia Ahern

Als je iets heel bijzonders kan, moet je dat dan met de hele wereld delen? Of is het beter om het voor jezelf te houden? Laura heeft in het boek Liervogel een ongekend talent. Ze kan ieder geluid ter aarde imiteren. En dat talent houdt ze, wonend in de beboste bergen van Ierland, zorgvuldig voor anderen verborgen. Totdat cameraman Solomon met zijn filmcrew langskomt. Hij denkt dat mensen haar gave zullen omarmen en haalt haar over mee te gaan naar de bewoonde wereld. Zal Laura daar van haar vrijheid kunnen genieten? Of zal ze in een gouden kooi belanden?

13. Voor de moesson – Dinah Jeferies

Kan jij genieten van mooie boeken in Oosterse sferen? Dan zit je goed met Voor de moesson, geschreven door Dinah Jeferies. Het boek gaat over de Britse fotografe Eliza, die voor een opdracht naar het Indiase koninklijk paleis afreist. Eenmaal daar ontmoet ze de knappe broer van de vorst, Jay. Hun culturele verschillen zorgen voor heel wat botsingen… Maar stiekem kunnen de twee het wel erg goed met elkaar vinden! Tot grote afkeer van zijne koninklijke familie, uiteraard. Zal hun liefde aan het hof standhouden?

8x mooie boeken als je gek bent van thrillers en wat spanning

Voeg jij aan je ontspannen vakantie dagen toch graag een vleugje spanning toe? Dan zal een zoetsappige roman misschien niet je ding zijn. De volgende boeken zijn spannend van kaft tot kaft, en ideaal om eventuele verveling op het strand(of in eigen tuin) tegen te gaan.

1. Een kleine moeite – Darcey Bell

Oppassen op het kind van je vriendin. Een vriendje van je eigen kind, dat een nachtje komt logeren. Hoe vaak heb je dat al gedaan? Een kleine moeite, toch? Na het lezen van dit boek zal je daar misschien toch anders over denken. Mamablogger Stephanie is al jaren bevriend met Emily. Ook hun zoontjes kunnen het goed vinden, dus als Emily vraagt of Nikcy weer eens kan komen logeren, hoeft Stephanie daar niet over na te denken. Maar Emily komt niet meer terug.

Hoofdstuk voor hoofdstuk kom je meer te weten over de mamablogger, die lang niet álles vertelt op haar blog. Duistere geheimen uit haar verleden komen aan bod, en ook na de verdwijning van Emily blijkt deze mama een donkere kant te hebben… Een kleine moeite is super spannend en moeilijk weg te leggen! Zeker een boek dat samen met andere mooie boeken in de koffer mag dus.

2. Sluipend Gif – Corine Hartman

In iedere familie is wel wat. Dat het soms vreselijk mis gaat, lezen we meestal pas in de krant als het te laat is. Corine Hartman was geïntrigeerd door familiedrama’s en baseerde haar thriller op een (waargebeurd) vreselijk verhaal.

Al is de echtgenoot van Jacqueline manipulatief en steeds intimiderender, ze houdt wel van hem. En tegen anderen is hij zo charmant, dat het toch ook wel aan haar moet liggen? Op een dag knapt ze en ziet ze nog maar één oplossing: haar man moet dood. Sluipend gif is een super spannend meeslepend boek, waar je haartjes soms echt van overeind gaan staan.

3. Waar je ook heen gaat – Josine Marbus

Een tijdje geleden schreven we al een review over Waar je ook heen gaat. Een spannend boek over de levenslange zoektocht naar een vader. Krijgt Alma eindelijk antwoorden op vragen waar ze al haar hele leven mee rondloopt, als ze na jaren een mysterieus briefje van haar vader ontvangt waarin staat dat hij haar wil ontmoeten?

4. Een vreemde in huis – Shari Lapena

Stel je voor: je wordt op een avond wakker in het ziekenhuis. Je kan je niet herinneren wat er is gebeurd. Je krijgt te horen dat je een ongeluk hebt gehad. Het hoe of het waarom kan je je niet herinneren. Vervolgens stelt de politie dat je iets in je schild voerde. Dat je iets verschrikkelijks hebt gedaan. Zelf weet je van niks. Je man gelooft je niet. En zelfs je beste vriendin weet niet wat ze met jou aan moet. Klinkt als een nachtmerrie, of niet soms? Ga jij dan twijfelen aan jezelf? Dit alles overkomt Karen, de hoofdpersoon uit Een vreemde in huis. Maar als lezer krijg je al snel het gevoel dat je helemaal in het boek zit. Een aanrader als je wel van een spannend verhaal houdt!

5. Het vorige meisje – J.P. Delaney

Een nieuw huis, een nieuw begin. Met dat idee verhuist Jane in ‘het vorige meisje‘ naar haar nieuwe huis. En een nieuwe start kan ze goed gebruiken. Toch is haar nieuwe stek allesbehalve standaard. Alleen al de vreemde regels die ze van de excentrieke architect hoort na te leven… Al snel komt Jane er achter dat aan haar nieuwe huis duistere geheimen kleven. Net als aan de architect. En wat is er met de vorige bewoonster van het huis gebeurd, die trouwens wel erg veel van Jane lijkt weg te hebben?

Een super spannend boek met een onverwachte clou. Maar misschien geen aanrader als je op het punt staat om te verhuizen… 😉 . Wel duidelijk dat deze thuishoort in de mooie boeken thriller afdeling.

6. Annabel Lee – Mike Nappa

Het blijft spannend: 3 mensen die op de eerste pagina niets met elkaar te maken lijken te hebben, maar toch onlosmakelijk verbonden zijn. Hoe meer je te weten komt over de hoofdpersonen in Annabel Lee, hoe zenuwslopender het verhaal wordt. Een jong meisje wordt door haar oom, die misschien niet écht haar oom is, met een Duitse herder opgesloten in een ondergrondse bunker. Klein detail: oom Truck voedde de hond met mensenvingers. Waarom moest Annabel zo plotseling verdwijnen? Al snel blijkt dat de bunker misschien wel de veiligste plek voor Annabel is… Tenminste, zo lang de hond geen honger krijgt. Want vele meters boven haar hoofd zijn verschillende mensen op zoek naar het meisje. Een mustread als je van een lekker spannende thriller houdt!

7. De Chirurg – Tess Gerritsen

Een chirurg die ’s nachts de kamers van vrouwen binnendringt. En hen de meest vreselijke dingen aan doet. Als je toch al niet graag naar de dokter gaat wordt dat vanaf nu wel heel spannend 😉 . De Chirurg is geschreven door Tess Gerritsen en leest als een trein.

Het verhaal gaat over Catherine, die ooit een soortgelijke aanval heeft overleefd. Als blijkt dat er wel erg veel overeenkomsten zijn met de nieuwe golf van geweld gaan er bij haar én de politie alarmbellen af. Maar gaat het rechercheur Moore lukken haar te beschermen?

8. Witte Lichamen – Jane Robins

Tweelingen schijnen elkaar soms haast perfect aan te voelen. Ook Tilda en haar tweelingzus Callie hebben een sterke band. Als Tilda een nieuwe relatie krijgt is Callie de enige die haar bedenkingen heeft. De nieuwe vriend van Tilda is manipulatief en lijkt haar zus volledig in zijn macht te hebben. Maar dan sterft hij plotseling.

Witte Lichamen gaat over de duistere kant van het tweeling zijn. Kan Callie haar zus nog op haar woord geloven? Wat is er met haar vriend gebeurd? Een super spannende thriller die je het liefst in één ruk uitleest!

9. Lijkbloem – Anne Mette Hancock

Als ze ergens goed zijn in het maken van spannende verhalen is het wel in Scandinavië. Dat blijkt ook weer uit deze razend spannende thriller: Lijkbloem. Hoofdpersoon en journaliste Heloise Kaldan komt middenin een nachtmerrie terecht. In een tijd dat ze het toch al niet gemakkelijk heeft op haar werk begint ze vreemde brieven te ontvangen van ene Anna Kiel. Een moordverdachte die al 3 jaar wordt gezocht, en beweert Heloise te kennen. Wanneer er opnieuw een moord plaatsvindt leiden alle sporen opeens naar haar…

Historisch mooie boeken

Hou jij wel van mooie boeken met een historisch tintje? Dan zijn deze boeken voor jou vast echte mustreads!

1. De jongen in de gestreepte pyjama – John Boyne

Er is een dikke kans dat je de (prachtige!) verfilming al hebt gezien: The boy in the striped pyjamas. Wat een hartverscheurend verhaal! Het is 1943, en Bruno’s vader, die militair is in Berlijn, wordt overgeplaatst. Samen met zijn ouders en zusje verhuist Bruno naar een wel erg vreemde plek. Naast een boerderij, waar de mensen de hele dag door pyjama’s dragen. Bruno ontdekt al snel dat dit allesbehalve een gezellig logeerpartijtje is. Zijn vader werkt in een concentratiekamp. Zou hij toch niet zo’n lieve man zijn als hij dacht? En zijn de mensen in dat kamp wel zo slecht als de mensen beweren? De jongen in de gestreepte pyjama is een echte historische aanrader. Ook mooi voor tieners!

Het is niet voor niets natuurlijk dat deze mooie boeken hit al 200+ positieve reviews heeft!

2. Seringenmeisjes – Martha Hall Kelly

Even weg uit je dagelijkse realiteit, maar wel realistisch lezen? Dat kan! Van een lezer kregen we de tip ‘Seringenmeisjes’ in deze lijst met mooie boeken te zetten. Seringenmeisjes is gebaseerd op ware gebeurtenissen en speelt rond de Tweede Wereldoorlog. Caroline, Kasia en Herta zijn drie vrouwen die op het eerste gezicht niets gemeen hebben. Toch worden ze door de oorlog, en een concentratiekamp, onlosmakelijk et elkaar verbonden.

Winnen?

Wil jij een exemplaar winnen van het heerlijk zomerse ‘Lekker is dat’, geschreven door Anne West? Laat ons dan in een reactie weten welk boek volgens jou niet mag ontbreken in deze lijst van mooie boeken voor op vakantie! De actie loopt tot 21 mei 2017.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

37 gedachten over “Mooie boeken voor thuis op de bank of voor in je vakantiekoffer!”

 1. Avatar foto
  Xaviera Jamie Jansen

  SERINGENMEISJES
  het lot van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt
  Martha Hall Kelly

  Ik mocht dit boek vooruitlezen. Eind mei komt het in de boekhandel. De moeite meer dan waard. Een waargebeurd verhaal.

 2. Ik ga deze zomer de boeken van Harry Potter nog weer een keertje lezen. Mijn zoon is er helemaal fan van en sinds hij begonnen is om de boeken te lezen begint het bij mijzelf ook wel weer te kriebelen.

 3. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik vind de boeken van ShopAholic heerlijk om te lezen in de vakantie, erg grappig om te lezen.

 4. De patissier van Parijs – Laura Madeleine mag volgens mij niet ontbreken net als Carry Slee. Ik doe graag mee aan deze winactie

 5. Doe graag mee voor in de vakantie 😉 Ik hou van romans maar ook zeker van wat spanning. Sluipend gif mag dan zeker niet ontbreken.

 6. De boeken van Jojo Moyes mogen niet ontbreken, eerst Voor jou en daarna Een leven na jou lezen. Dit zijn echt geweldige mooie boeken. Maar al haar boeken zijn erg goed en mooi om te lezen. Ik doe graag mee om kans te maken op : Lekker is dat. Ik ben er zeer benieuwd naar.

 7. Voor jou van Jojo Moyes vond ik prachtig, ik wil deze zomer graag bloesem in de sneeuw van Sarah Jio lezen. En van jou lijst Lekker is dat en sluipend gif

 8. Een heerlijk boek is Vallen, ik kan niet wachten totdat het vervolg Opstaan uit komt volgende maand 🙂 Geen vakantie zonder boeken…. sowieso geen leven zonder boeken!

 9. de boeken van Linda Van Rijn mogen niet ontbreken omdat ze zo goed schrijft en lekker weg leest. en graag zou ik ook Lekker is dat lezen

 10. Ik zou dolgraag het boek SLUIPEND GIF eens lezen. Ik heb er al veel goede recenties van gelezen. Ik zou dit boek bovenop mijn koffer leggen, zodat ik tijdens de reis er al in kan beginnen. Leuke winactie ! Leuke site, ik ben fan! X

 11. Het boek: De patissier van Parijs mag niet ontbreken op het lijstje die in mijn koffer gaan.
  Neem trouwens ook de Laatste boeken van Harry Potter mee op vakantie.

 12. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Het boek Voor jou van Jojo Mozes lijkt me wel wat.
  En het boek van Anne West wat je verloot lijkt me ook erg leuk.

 13. Wat een leuke boeken, ik heb er direct een aantal op mijn leeslijst gezet! Mijn boek dat ik heerlijk ga lezen op vakantie is Echte liefde vind je in de boekhandel, lijkt me een perfecte chicklit! Ik doe graag mee aan de winactie…

 14. Avatar foto
  Claudia de Kok

  Ik zou het boek 3. Waar je ook heen gaat – Josine Marbus meenemen op vakantie, spanning en echt wegduiken in het verhaal voor echte ontspanning!

 15. Avatar foto
  Marieke Huijnen

  De Land of Stories serie van Chris Colfer. Eigenlijk kinderboeken, maar zo humoristisch dat ik ze zelf ook verslind als er weer een nieuwe uit is!

 16. Oh wat een boel boeken die ik dus nog mag lezen. Mijn leeslijst is incheck geval weer gevuld.
  Net de meeste delen van Jennifer Armentrout gelezen, dus ik was weer op zoek naar wat nieuws. Doe dus graag mee

 17. Ik ken Anne West nog niet, maar klinkt als een schrijfster waar ik blij van word, dus ik doe graag mee! Ik heb deze vakantie deel 2 en 3 van de Deverill trilogie van Santa Montefiore uitgelezen, echt prachtige boeken waar je helemaal in meegezogen wordt! Sowieso alles van Santa Montefiore, Jojo Moyes en Chantal van Gastel is heerlijk voor op vakantie!

 18. Er zijn weer een aantal titels toegevoegd aan mijn lijstje. Erg leuk om zo nieuwe boeken te ontdekken.

  Welk boek ik erg mooi vind is :voor jou van jojo moyes

  Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

  Ik heb een aantal keren een traant moeten laten tijdens het lezen. Een echte aanrader!

  Liefs Pasqualle

 19. Corine Hartman: sluipend gif

  Haar boeken zijn geweldig.
  Ik kan niet wachten tot de vakantie. Nu door werk, studie, kids enz kom ik niet aan t lezen van boeken toe.
  In de vakantie 6 weken de tijd.
  Zalig nog een paar weekjes wachten.

 20. Ik ga over 3 weken naar Ibiza en zoek nog een boek om mee te nemen, dus ik doe graag mee!
  Zelf heb ik hier nog een oudje liggen, maar wel lekker om te lezen als je weggaat met kinderen, omdat het coloms zijn ; Wine Up!

 21. De patissier van Parijs is een geweldig mooi boek! De rest van de titels ken ik nog niet dus die gasn mooi op mijn te lezen lijstje!

 22. Stuk van jou is echt een goed boek en Anne West lees ik ook graag! Gaby Rasters heeft ook drie gave boeken die bij elkaar horen. Heb Follow zelf in huis maar er is ook Like en Share.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven