Leuke kledingmerken met outfits voor op kantoor

Misschien ben jij wel gebonden aan bepaalde kleding voor op het werk? Of draag je echt bepaalde werkkleding als je voor je baas aan de slag gaat? Dan lijkt dit artikel over mooie merk kleding voor op je werk misschien niets voor jou. Maar vergis je niet… deze merken hebben niet alleen prachtige kleding voor op je werk of kantoor, maar ook voor thuis!

mooie kleding voor werk

Mooie kleding voor op het werk; deze merken zijn favoriet voor op kantoor

Ik mag dan zelf niet m eer naar kantoor hoeven gaan, ik weet nog precies hoe het voelde om iedere dag weer in mijn garderobe te duiken. Op zoek naar leuke en mooie kleding om aan te trekken voor het werk. Kleding die precies de juiste snaar raakt zeg maar.

Natuurlijk geldt voor iedereen iets anders als je het hebt over gepaste kleding voor op het werk. Maar als ik kijk naar de meeste kantoorfuncties dan kan je daar toch wel een rode draad in vinden. Zeker als je ook klanten ontvangt op je werk.

Dan denk ik aan mooie passende kleding voor het werk in de vorm van netjes, maar niet strak. En gekleed, maar niet chique. En toch graag comfortabel, want je moet er tenslotte de hele dag in rondlopen. Vandaar een blog over kledingmerken waarbij je altijd goed uit de verf komt als je hierin op je werk verschijnt.

Studio Anneloes

Een van onze favoriete kledingmerken voor het werk is wel Studio Anneloes. We hebben hier al vaker over geschreven en dat is natuurlijk niet voor niets.

Kleding voor vrouwen die met de tijd meegaan en er netjes en gekleed uit willen zien op hun werk, maar geen ‘overkill’ willen. Dan kan je uitstekend bij dit kledingmerk shoppen. Veel van hun broeken zijn bijvoorbeeld gemaakt van travelstof, maar ze hebben ook nette spijkerstoffen als je niet té netjes gekleed wilt gaan. Je vindt dit merk onder andere bij Puur Pastelle online.

Je m’apelle

En als we het over travelstof hebben dan schiet me gelijk een ander kledingmerk te binnen welke hele mooie kleding voor op het werk heeft. Je m’Apelle.

Van mooie fancy broeken in travelstof tot aan flared broeken of een ‘regular’ model. Aan mooie kleding voor het werk geen gebrek bij dit merk. Combineer zo’n travelbroek met een shirtje of blouse uit je basisgarderobe en je bent weer klaar voor een dag op kantoor.

Wil jij graag een blazertje erop, of twijfel je of dat to much is? Dan kan ik je bij deze verzekeren dat een blazer van travelstof een stuk sportiever oogt dan van ander materiaal. Dius ik zou zeggen: probeer het eens!

Draag mooie kleding van Nukus voor op je werk!

Nukus heb ik pas onlangs ontdekt. Misschien loop ik daarmee wel enorm achter, maar wat me opvalt is dat het wel een classy uitstraling heeft, die uitstekend bij een kantoorbaan of iets dergelijks past. Classy maar zeker niet saai.

Nukus maakt gebruik van natuurlijke kleuren die altijd een goede indruk maken op het werk. Je kan kiezen voor een combinatie van een bijvoorbeeld een elegante (ietwat glanzende) broek met een mooi shirt of een pullover als kleding voor je werk. Of je gaat juist voor de iets opvallendere jackets die ze hebben met motief. Ook gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven