Muppets Most Wanted: de Muppets familie heeft weer een première!

De Muppets, wie kent ze niet? Ik ben er bijna mee groot gebracht! Als de dag van gisteren kan ik me de momenten herinneren dat mijn broer bulderend van de lach naar de Muppets zat te kijken. En ik … ik snapte er geen hout van. Kan ook niet anders, want mijn broer en ik schelen 10 jaar. Maar in principe maakte dit helemaal niets uit. Hij ‘begreep’ de grappen en ik genoot van alle gekke poppen die over het scherm heen dwaalden. Wat kan ik dan blij worden van het feit dat de langverwachte tweede film van de Muppets in de bioscoop komt! De Muppets Most Wanted gaat op 8 mei in première, om precies te zijn. Echt iets om samen met mijn broer en familie naartoe te gaan, haha. Zet jij de datum ook alvast in je agenda?

Muppets familie voorpremière

In Disney Muppets Most Wanted gaat de hele Muppets-bende op wereldtournee en trekken ze volle zalen in grote Europese steden zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak. Als dat maar goed afloopt…

Kaartjes winnen voor de speciale Muppets Most Wanted Familie voorpremière op 27 april

Om de release van Muppets Most Wanted te vieren organiseert Corendon een speciale familie voorpremière. Ze hebben hiervoor een complete filmzaal in Pathé Arena Amsterdam tot hun beschikking! Het wordt een fantastische ochtend met bergen popcorn, een echte rode loper en stoere fotografen. Daar wil jij natuurlijk ook bij zijn! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op die gratis kaartjes. Onder de goede antwoorden worden op 22 april de kaartjes verloot.

Klein voorproefje?

Wie, wat, waar ?

  • Muppets Familie voorpremière
  • 27 April
  • Pathé Arena Amsterdam, de ArenA Boulevard 600, 1101 DS Amsterdam Zuidoost
  • Welkom vanaf: 10.00 uur
  • Start film: 11.00 uur

 

Deze gesponsorde blogpost is mede mogelijk gemaakt door Boomads & Blog Society

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven