Musthaves voor de frisse herfstochtenden

Brr.. het is herfst! En terwijl we nog genieten van de laatste zonnestraaltjes beginnen we te voelen dat ook koning Winter op de stoep staat. In de ochtend merk ik het zelf alweer als ik de kinderen op de fiets naar school breng. Grrrrr, mijn handschoenen liggen nog ver weg opgeborgen maar eigenlijk mis ik ze nu al een beetje. Gelukkig ben ik een beetje lui en heb ik mijn sjaals niet eens opgeborgen, dus die heb ik zo van de plank gegrist. En in de avond steken wij de laatste week ook weer regelmatig de gashaard aan en maken we het lekker warm en gezellig binnen. 

Bij velen hangt de winterjas alweer aan de kapstok (als hij überhaupt al is weggeweest) en dáár hoort natuurlijk een lekker warme sjaal of colsjaal bij. Hipp Jewels&Fashion is ook klaar voor de winter en zij hebben hun assortiment sjaals en collen weer aangevuld. De collectie is uitgebreid met diversen modellen dus daar zit voor jou ook vast wel iets tussen zitten. Allemaal trendy modellen met een leuk prijskaartje, fijn! Niets lekkerder dan dik ingepakt op de fiets de frisse ochtendlucht op te snuiven om vervolgens weer lekker binnen aan de koffie te gaan om compleet wakker te worden. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven