Muursticker boom voor de kinderkamer: in een handomdraai in lentesferen

Wordt het tijd om de kinderkamer weer eens een opknapbeurt te geven? Of kan je het gezeur van die blagen gewoon niet meer verdragen? 😉 No worries: de kinderkamer een nieuwe look geven kan in een handomdraai gebeurd zijn. Zit jij binnen no time weer in het zonnetje. Wat dacht je van een muursticker boom? Vrolijk, fleurig, en de verfrollers mogen lekker in de schuur blijven liggen…

Lees ook: 5 Tips om de kinderkamer in te richten naar een favoriet thema

LentekriebelsDecowall muursticker boom

Het is weer lente en dat merken we ook aan het weer. De bomen zijn weer groen van de mooie bladeren, de bloemen bloeien en de vogels fluiten. De vogels bouwen nestjes en ook bij andere dieren komen er weer kleintjes. Kortom, de natuur is weer helemaal wakker geworden en het zonnetje schijnt weer vaker. Heerlijk genieten van het mooie weer en de natuur, daar worden wij nu vrolijk van!

Voel jij je ook energieker in deze tijd? Zin om je huis weer op te knappen en zomer klaar te maken? Frisse ideeën in overvloed! Daarom is het nu ook de ideale tijd voor een nieuwe vrolijke look in de kinderkamer. Zodat dit heerlijke lentesfeertje ook daar een plekje vindt. Wij spotten een prachtige muursticker boom bij webshop Hippebeestjes.nl. Eentje die dat heerlijke lente gevoel ook echt naar de kinderkamer brengt. Deze mooie muursticker boom met dierenvriendjes is verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs en is een aanwinst voor de kamer van jouw oogappeltje. Een echte aanrader dus.
Decowall muursticker boom met dieren

Muursticker boom: los in het sprookjesbos

Op zoek naar een lekker lente sfeertje, maar geen ruimte voor een hele muursticker boom in je kamer? Daar hebben we gelukkig ook leuke andere stickers voor gespot. Kijk voor een vrolijke lente uitstraling ook eens bij de andere leuke muurstickers. Wat dacht je van een tak vol met gezellig gekleurde vogels? Of een wirwar aan vrolijke vlinders met mooie patroontjes en kleurtjes? En er zijn nog veel meer leuke muurstickers verkrijgbaar met vogels, uiltjes, hertjes en bloemen verkrijgbaar, die allemaal zorgen voor een gezellig sfeertje op die kinderkamer.

Nog een leuke tip om instant sfeer in je huis te halen: de raamstickers van Suseela. Deze vrolijke bloemetjes bevestig je gemakkelijk op je raam. Ze zijn gemaakt van electro statisch materiaal en blijven plakken zonder lijm. Zo heb je meteen een leuk bloemetje in huis, dat lekker lang goed blijft. Ook leuk als je een raampje naast je voordeur hebt, dat staat gezellig en uitnodigend voor je bezoek. En wil je weer eens wat nieuws? Dan haal je ze er makkelijk af en hangt gewoon een ander bloemetje op.

Lees ook: De leukste kinderwekkers, zodat je niet zelf hoeft te rinkelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven