Win! Het schattige First Love nachtvriendje van My Little BABY born

Hét speelgoed dat vrijwel nooit ontbreekt in een meisjeskamer, is een pop. In alle vormen, maten en kleuren. Zo ook bij mijn meiden. Gek genoeg liet de oudste, een echt meisje-meisje, ze links liggen terwijl haar zusje, met een meer onbesuisde, driftige en nonchalante houding, ze overal mee naartoe sleept.
Van boven naar beneden, in de kinderwagen mee op pad, in bed en in bad. Het fijne is dat My Little BABY born voorziet in poppen voor verschillende leeftijden, van 0 tot 3+.

Nieuw is het First Love nachtvriendje. Een ontzettend schattig, zacht en vooral roze popje met op haar buikjeBaby Born First Love 1 een paars hart. Wanneer je er zachtjes op drukt licht er een beertje op en klinkt er een heel zoet melodietje. Je merkt dat er echt rekening is gehouden met de doelgroep, niet alleen qua grootte en materiaal, maar juist ook met het lichtje en muziekje dat beiden zacht en subtiel zijn. Je kindje zal er niet alleen van in slaap vallen, ze schrikt er ook niet wakker van. Ontzettend leuk om te geven of krijgen voor de kleinste popliefhebbers!

First Love, een zoet nachtvriendje voor de allerkleinsten van My Little BABY born

De rol als ‘nachtvriendje’ is de pop haar op het lijf geschreven: overdag kraait er geen haan naar maar bij bedtijd is ze ‘most wanted’. Niet helemaal waar trouwens want wanneer de meiden op de peuterspeelzaal danwel school vertoeven, ziet hun broertje zijn kans schoon en knuffelt er ook even op los met hun favoriete nachtvriendje. ’s Avonds, al voor het voorlezen, wordt er met de meiden besloten wie de gelukkige is. Om de beurt is het credo. Maar dat is voor hen natuurlijk een ruim begrip..
En een dilemma wanneer een van de twee een logeeruitstapje maakt en zonder overleg de pop in haar koffertje propt. Werkelijk…het was een dra-ma! Wie het hardst huilde eindigde in een soort anticlimax, een overgang van huilen naar boosheid. Zussen..zo spelen ze lief samen en zo zitten ze in een catfight.
Gelukkig is daar dan ‘Mom to save the day!’ met een fantastisch compromis. Langer opblijven met een bakje chips vs de pop in de tas mee op reis. Niet lang erna rolde het koffertje over de stoeptegels naar de bestemming voor 1 nacht en zat de ander tevreden met een bakje paprikachips op schoot Shaun het schaap (hilarisch!) te kijken. Ik zeg: dat was een sterk staaltje geslaagde omkoperij. Zij blij, wij blij.

Na het avontuurlijk uitstapje rouleert ons nachtvriendje weer tevreden tussen de dames.
Niet zelden hoor ik later in de avond door de babyfoon een heel zacht melodietje kort klinken, doordat het hartje van de pop met het omdraaien in wordt gedrukt. Zo zoet!
En niemand wordt er wakker van…

Het First Love nachtvriendje van My Little BABY born is bij de (grotere) speelgoedketens verkrijgbaar.

Voor wie zou jij graag het First Love nachtvriendje van My Little BABY born willen winnen?
Reageer op facebook, vul het onderstaande formulier in en maak kans! Deze winactie is gewonnen door Nienke Braam!

[Form id=”77″]

5 gedachten over “Win! Het schattige First Love nachtvriendje van My Little BABY born”

 1. Graag zou ik mijn kleindochter van 5 blij maken met deze mooie babypop.
  Door vervelende omstandigheden zit ik niet meer op facebook.
  Hoop dat ik toch mee mag doen met de verloting.

 2. Ik heb vier kleindochtertjes en wat zullen ze knuffelen met deze babypop, als ze bij mij komen logeren.
  Jammer genoeg heb ik geen facebook, dus het is nog afwachten of ik mee mag doen.

 3. Avatar foto
  Linda Raaijmakers

  Wij zijn eigenlijk nog te klein om te typen dus heeft onze papa dit voor ons gedaan. Wij doen graag mee voor mama omdat ze de liefste is van allemaal en deze graag voor ons wil winnen, dikke kus Lucas & Eva. Oh ja wij zijn 17 maanden 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven