My Mepal drinkbekers en broodtrommels met persoonlijke touch

De lente is weer begonnen en je kunt weer lekker naar buiten om te sporten. Als het niet te hard regent dan hè 😉 . Iedereen weet dat je veel water moet drinken tijdens het sporten, of hierna. En dan is het handig als je dat op een fijne manier mee kan nemen. Bij My Mepal kun je een super mooie JustWater fles voorzien van eigen foto’s, teksten, plaatjes etc. Zo weet iedereen dat deze van jou is!

De fles heeft een brede opening waardoor deze ook gemakkelijk schoon te maken is en er passen zelfs ijsklontjes in. Heerlijk als je buiten gaat sporten terwijl het warm weer is. Uiteraard kun je deze handige fles ook gewoon thuis of op je werk gebruiken. Ook leuk om cadeau te geven aan een vriendin. Daarnaast kan de Just Water ook uitstekend gebruikt worden als prijs bij een toernooi, bijvoorbeeld met het logo van de sportclub erop of als relatiegeschenk.

Lees ook: Stimuleer jij je kids om te sporten, of zie je wel hoe het loopt?

Met My Mepal nooit meer jouw bidon kwijt

Er zijn bij My Mepal oneindig veel mogelijkheden en opties om zo’n gepersonaliseerde fles te laten bedrukken. Je hebt eigenlijk geen excuus nodig! Op hun website vind je meer ideeën en mogelijkheden en je kan altijd contact met ze opnemen om eigen ideeën te bespreken.

Ook voor het nieuwe schooljaar zit je bij My Mepal goed. Komt jouw zoon of dochter regelmatig thuis met de verkeerde broodtrommel? Zorg dan dat ze zich niet meer kunnen vergissen! En met zo’n mooie gepersonaliseerde trommel willen ze vast heel graag gewoon hun eigen spullen mee naar huis nemen 😉 .

Lees ook: Hier vind je de leukste agenda’s voor het nieuwe schooljaar

Een kraamcadeau van My Mepal

Heb je binnenkort een kraamfeest? En ben je nog op zoek naar een mooi en uniek kraamcadeau? Ook daarvoor zit je goed bij My Mepal. Een lunchtrommel of bidon heeft zo’n kleintje natuurlijk nog niet nodig. Maar als die spruit wil groeien, zal er goed gegeten moeten worden 😉 . En bij My Mepal vind je ook baby servies, dat je kan personaliseren. Een leuk én nuttig kraamcadeautje dus.

Kortom: of je nu op zoek bent naar een fijne drinkfles voor bij het sporten… Of een lunchtrommel die je mini-me nooit meer kwijt raakt… Bij webshop My Mepal kan je ongetwijfeld slagen! Neem maar eens een kijkje in hun assortiment 🙂 . Veel winkel- en ontwerpplezier!

Lees ook: Pakjes drinken of een drinkbeker; waar kies jij voor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven