My Personal Performance; een uitstekende aanvulling op je cv!

Vind jij het lastig om bij het solliciteren je eigen sterke punten op te noemen? Voel jij je oncomfortabel als je positief over jezelf praat en heb je het idee dat je jezelf aan het ophemelen bent? Daar hebben meer vrouwen last van. Nergens voor nodig als je het mij vraagt, maar daarmee heb je nog geen oplossing voor dat probleem. Met My Personal Performance – ook wel MYPP genoemd- kan je het voor jezelf echter wél makkelijker maken. Laat anderen het werk doen door een review achter te laten. Brand yourself met de gratis review tool van MYPP!

my personal performance

Waarom My Personal Performance?

Je bent ongetwijfeld bekend met de reviewsystemen die gebruikt worden door bedrijven. En dat niet alleen. Voordat jij iets koopt in de winkel ga je misschien ook wel op zoek naar reviews van anderen over dat product. Of je leest reviews van het vakantie adres wat je misschien wilt gaan boeken. Reviews zijn tegenwoordig heel gewoon. Alleen een review over jezelf? Dat kennen we nog niet echt. Misschien is het even wennen, maar wel een stikgoed idee als je het mij vraagt, dat My Personal Performance.

Wat is My Personal Performance precies?

MYPP is een review service die zich richt op middelbaar en hoger opgeleide professionals. My Personal Performance stelt je in staat om voor jezelf als professional reviews te vragen. Denk hierbij een beetje aan de endorsements die je van LinkedIn kent, maar dan anders.

Je kan MYPP gebruiken als je in loondienst werkt bij een werkgever, maar uiteraard óók als je als zzp’er opdrachtgevers wil laten zien hoe anderen jouw werk ervaren hebben.

Hoe werkt MYPP?

Het is eigenlijk heel simpel. Je meld je aan bij My Personal Performance en direct daarna krijg je de mogelijkheid om je eerste review aanvraag te versturen.

mypp

Reviewen kan dus alleen als jij er zelf om vraagt. Je bepaalt zelf wie de review kan geven en daarmee bepaal je ook zelf dat alleen relevante personen jou kunnen reviewen. Een uitstekende manier om je persoonlijke branding te bouwen.

Direct nadat je de gegevens van de reviewer hebt ingevuld wordt er een emailtje gestuurd naar de reviewer en die email ziet er als volgt uit:

my personal performance

Vergelijken met andere professionals uit jouw vakgebied

Een mooie feature van My Personal Performance is dat je jezelf kan benchmarken met anderen uit jouw vakgebied. Door met een vaste vragenlijst te werken is het niet alleen zo dat de review héél snel gegeven kan worden, het vergelijken wordt ook makkelijker. Zo kan je dus eenvoudig zien hoe je presteert ten opzichte van andere professionals uit jouw vakgebied.

Het geven van een review is door de vaste vragenlijst een eitje. In nog geen minuut heeft de reviewer al een review gegeven en heb jij je persoonlijke branding weer wat uitgebreid.

mypp dashboard

Direct na het versturen van je eerste uitnodiging kan je gebruik maken van het volledige dashboard van My Personal Performance. Hierin is te zien hoeveel uitnodigingen je verstuurd hebt, hoeveel reviews je hebt ontvangen maar ook hoe je scores zijn ten opzichte van andere professionals. Heel waardevolle informatie dus. Voor jezelf, maar ook voor je toekomstige werkgever of klant.

Het delen van je MYPP profiel

Jouw MYPP profiel met zakelijke reviews is een goede aanvulling op je CV en/of LinkedIn profiel. Je kan daarnaast je public profiel delen met iedereen. Persoonlijk via email, of indien gewenst via social media. Ideaal Toch? Ik zou dus iedere vrouw willen oproepen om in haar kracht te gaan staan en voor zichzelf op te komen. Vraag een ander wat ze van je vinden en laat zien hoe jouw collega’s, je werkgever of je klanten jou ervaren!

Shutterstock foto door ESB Professional

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven