MyMepal, ontwerp je eigen broodtrommel of beker!

Bij MyMepal  kun je de bekende lunchboxen, drinkbekers en waterflessen van Rosti Mepal personaliseren met foto’s, tekeningen, teksten, plaatjes etc. Geweldig natuurlijk om daar je leukste kiekjes op te verwerken.
Daarnaast kan je ook zelf de kleuren van alle onderdelen samenstellen, bijna alles is mogelijk. Daarmee ontwerp je dus zomaar helemaal zelf je eigen, unieke broodtrommel, waterfles of drinkbeker!

Makkelijk voor je kindje om in de klas de eigen trommel en beker te herkennen, maar nog belangrijker… het eten en drinken wordt ook een feestje! Plaats er bijvoorbeeld leuke foto’s van de vakantie op, of geef hem cadeau aan je best vriendin met een foto van jullie samen. Ook leuk, maak je met je voetbalelftal voor iedereen een trommel met de teamfoto en eigen naam. Als bedrijf zijnde kan je je medewerkers of relaties een leuk (kerst)geschenk geven op deze manier of verras bijvoorbeeld zelf je vader met vaderdag of moeder met moederdag met een origineel cadeau!

Er zijn oneindig veel mogelijk en opties. Op de website van MyMepal vind je nog meer ideeën en mogelijkheden. Heb je iets bijzonders, dan kan je ook altijd contact met hen opnemen. Of bekijk de Wall of fame met veel inspiratie en ideeën.

Je hebt al een unieke MyMepal vanaf € 5,49.

Om nu kennis te maken kun je nu je eigen beker en/of broodtrommel naar keuze ontwerpen met 20 % korting en maak je de blits op school of op je werk! Deze korting is geldig met de code MAMMM-02 en t/m 31 maart 2013.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven