Na! Na! Na! Surprise unboxing

We hebben weer eens een unboxing gedaan, dat is lang geleden! Deze keer is het een unboxing van de Na! Na! Na! Surprise. Lotte kijkt al dagen naar de prachtige roze koffer die in de keuken staat, klaar om ge-un-boxt te worden, maar het kwam er steeds niet van. Eindelijk kon ik er tijd voor vrij maken en ze stond dan ook te trappelen. Op een opf andere manier blijft unboxen een van de tofste dingen om te doen, vooral voor kinderen. Maar ik herken het zelf ook wel een beetje… eenzelfde soort gevoel als een kerstpakket openen.

Unboxing video Na! Na! Na! Surprise

We hebben er dit keer gelijk een video van gemaakt. Doen we niet zo vaak, omdat ik het nogal lastig vind, met mijn kop voor de camera, haha. Maar ik moet zeggen…. er is maar weinig ge-edit in deze video. What you see is what you get.

Wat is Na! Na! Na! Surprise eigenlijk?

Ik wist het ook niet totdat we de surprise hadden uitgepakt. Ik had er nog niet eerder van gehoord, en de roze koffer kwam ook zomaar onaangekondigd binnen. Des te groter de verrassing, dat snap je.

Na! Na! na! Surprise is een lieve pop die in een aantal uitvoeringen gespaard kan worden. Ze komt in een prachtige ballon die wij niet geheel op de juiste wijze tot ‘ontploffing’ hebben gebracht. Check de video voor meer info hieronder 😉 .

Hoe open je deze Surprise ballon?

Eigenlijk is het heel simpel, beetje raar dan ook dat wij dat niet helemaal in de gaten hadden. Tja, je moet maar zo eigenwijs zijn om te gaan unboxen zonder de handleiding te lezen hè Lotte 😉 .

Het gaat als volgt (weten we nu): Je pakt de ballon uit het doosje en steekt het papieren rietje erin. Dan blaas je de ballon op. Dat is zo gepiept. Als de ballon opgeblazen is kan je de zipper losmaken. Dan knijp je met twee handen in de opgeblazen ballon en heb je een enorm confettifeest met de liefst confetti die ik ooit gezien heb!

Niet alleen rondjes en hartjes, maar ook piepkleine konijntjes en katjes als confetti. Te cute!

Pak de ballon uit en je vindt een aantal toffe verrassingen. Een schattige plushen pompon met dierenthema, wij hadden een bunny. Daarnaast zitten er nog wat accessoires in de ballon, een verrassende outfit en schoenen.

Rits dan de pompon open om je mooie zachte pop met unieke details te ontdekken. En dat haar! Elke pop heeft een op een dier geïnspireerde persoonlijkheid en stijl die past bij haar pompon. Trek je Na! Na! Na! Surprise pop haar fantastische outfit en schoenen aan en klaar ben je.

Je pop is trouwens ook gelabeld. In dat label vind je haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje over haar. De plushen pompon is voorzien van een diervormige clip die je kunt gebruiken om deze vast te maken aan een rugzak of tas voor extra stijl.

Je koopt de Na! Na! Na! Surprise onder andere bij Bol.com

Uitvoeringen van de Na! Na! Na! surprise pop

Zoals gezegd zijn er verschillende uitvoeringen. Zes om precies te zijn. Super leuk om te verzamelen natuurlijk en ik was vooral ook blij om te zien dat de hoeveelheid plastic in de verpakking niet enorm overdreven is. Toch duurzamer dan de LOL surprise confetti bal en de Surprise Pets bal van LOL.

Welke vind jij het leukste?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven