Najaarslook met jurkjes, héél mooi!

Regenachtig, harde wind, grillige luchten en steeds vroeger donker: het wordt herfst! Niet direct jurkjes-weer zou je zeggen, maar bij KleineJurkjes.nl denken ze daar uiteraard anders over. Wat is er nu gemakkelijker dan over het lievelingsjurkje van je dochter een lekker warm vestje aan te trekken, legging en hippe laarsjes eronder te doen: en klaar voor het najaar!

Eén merk wil ik onder je aandacht brengen: het exclusieve Engelse label Kite Kids. Bij Kite Kids houden ze van fantastische ontwerpen, van goede kwaliteit en ook van onze planeet. Dus hebben ze deze passie gegoten in hippe kinderkleding, gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, bamboe of gerecycled polyester. Alles zit niet alleen super-comfortabel, het is ook geproduceerd zonder gebruik te maken van alle schadelijke chemische stoffen.

De jurkjes van Kite Kids zijn alleen bij KleineJurkjes.nl in Nederland verkrijgbaar, dus exclusiever kan bijna niet! Ze zijn ook makkelijk te combineren met verschillende kleuren, dus elke keer heeft je dochter een andere look. Wij zijn er gek op, jij ook?

De lezers van Mamsatwork profiteren van een fijne kennismakingsactie: maar liefst €5 korting op alle Kite Kids jurkjes met code MAWherfst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top