Natasja de Vries, working mam van week 48

Ik ben de afgelopen 10 jaar steeds aan het werk geweest, 3 dagen per week. Eerst als manager bij de thuiszorg en daarna als coördinator bij een peuterspeelzaal organisatie. Toen mijn contract daar niet werd verlengd heb ik nog 3 maanden bij een vrijwilligers organisatie gewerkt, maar helaas konden zij mij niet meer betalen aangezien er een reorganisatie aan kwam. Jammer, maar zo gaat dat soms.

Terwijl ik met mijn buurvrouw tijdens de koffie praatte over mijn sollicitatie perikelen ontstond plots het idee om zelf iets op te starten. Maar wat? Ik vertelde dat ik een praktische moeder ben die er erg van houdt alles paraat te hebben “voor het geval dat”. En daarnaast ben ik gek op het maken van cadeaupakketjes. Dat kost wel  veel tijd om te maken en wellicht is het een idee zoiets via internet te verkopen.

Dat gesprek is bijna 2 jaar geleden en inmiddels run ik sinds een jaar babywebshop mamaonline.
De webshop verkoopt allerlei artikelen om het de mama’s van nu gemakkelijker te maken.
Bijvoorbeeld een luiertas die tevens gebruikt kan worden als babydrager of een armkussen op de maxicosi voor meer draaggemak. En het is mogelijk zelf een kraammand samen te stellen zodat je er toch een persoonlijke draai aan geeft zonder dat het veel tijd kost.

Ondanks het feit dat ik soms wel collega’s mis en het niet altijd gaat zoals ik het wil, ben ik erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om een eigen webshop te openen. Het is een grote uitdaging en er is niemand die mij op de vingers tikt. Behalve dan af en toe mijn man die wil weten hoeveel ik vandaag heb verkocht 😉

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top