Nationale Mama Blogger Dag, bloghop mee voor leuke winacties, #NMBD

10 September 2016 gaat de boeken in als de eerste Nationale Mama Blogger Dag ever, de #NMBD! Ik hoor je denken… een Mama Blogger Dag? WTF is dat nu weer? Eerlijk gezegd was ik zelf in het begin ook nog niet helemaal op de hoogte. Ik zei wel volmondig “JA, ik doe mee”, maar verder wist ik het eigenlijk niet precies waar ik “JA” tegen zei. Zo ongeveer gelijk aan het moment dat ik met mijn toen-nog-vriend in het stadhuis stond om “JA” te zeggen. Als ik toen had geweten wat ik nu weet…

nationale mama blogger dag

Nationale Mama Blogger Dag, #NMBD

Afijn, zo zit het niet met de Mama Blogger Dag 😉 . Ik zal je even uitleggen hoe het wel zit. Er zijn inmiddels ontzettend veel mamablogs in Nederland en België waarvan je er ongetwijfeld een hoop kent, maar ook een hoop weer niet. Tijd om daar verandering in te brengen, zo bedacht Yvonne Ufkens van Kidzblogger.nl en daarom startte ze deze dag.

Nu zie ik MamsatWork niet echt als een mama blog maar het is wel een blog voor mama’s (volg je me nog?) dus vond ik het wel gepast om aan deze Mama Blogger dag mee te doen.

Hoe werkt deze dag?

Het is een dag waarop je kan Bloghoppen. Zoiets als Jobhoppen, maar dan sneller en een stuk gezelliger 😉 . Daar komt nog eens bij dat je op ieder blog waar je een kijkje neemt ook een winactie tegenkomt waar je aan mee kan doen! Dubbel leuk dus. Je leert nieuwe blogs kennen én kan van alles winnen!

Welke mama bloggers doen er allemaal mee?

Dat ga ik je lekker niet verklappen, daar moet je achter zien te komen door de blogs te lezen. Wel kan ik je vertellen dat het 56 mama bloggers zijn die meedoen. Het goede nieuws is: dat zijn dus 56 winacties. Het slechte nieuws is dat je té leuke nieuwe blogs ontdekt waardoor je nog minder tijd overhoudt voor het huishouden. Bij nader inzien kan je dit eigenlijk ook gewoon als goed nieuws beschouwen 😉 .

Eigenlijk werkt het heel simpel. Je leest ons blog (dit dus) en ik verklap je hier welk blog het volgende blog is waar je naartoe kan gaan. Rapapapa, rapapapa… en het volgende blog is… MeerVanMir.eu van Miriam Goudsmit. Miriam werkt als juriste, heeft 2 dochters (met recht een werkende moeder dus) én een blog. Bezige bij zeg maar! Ook bij Miriam op haar blog vind je als het goed is weer een leuke winactie.

Ben je op haar blog dan vind je daar weer een nieuw blog en ga zo maar door. Op het eind van de rit ben je he-le-maal gaar van al die moeders, trek je een fles wijn open en ga je gewoon alvast een feestje vieren. Zonder dat je weet of dat je iets gewonnen hebt, maar hé, je hebt in ieder geval al die mama blogs doorgeworsteld. Chapeau! Daar mag je trots op zijn. Ik ben het in ieder geval wel. Op jou dan hè 😉 .

Maar hoe kom je dan bij mij terecht?

Heel simpel. Je bent een trouwe lezer, leest al onze artikelen en dus ook dit artikel. Bedankt! Ik ben dol op mijn trouwe lezers. En ook op de anderen trouwens 🙂 . Of je komt via Bregje Boer, mijn mede loedermoeder moeder die haar eigen blog heeft, namelijk Bregblogt.nl waar zij met hilarische foto’s een inkijkje geeft in haar leven. De moeite waard. Zij heeft namelijk in haar blog weer een link naar MamsatWork staan, en zo is de cirkel rond!

mama blogger dag winactie

Dan nu nog een leuke winactie

Uiteraard valt er ook bij ons wat te winnen. En aangezien we een bescheiden Mama Blogger dag feestje vieren, leek deze stoffen slinger mij wel een toepasselijk cadeautje.

Kans maken op deze leuke slinger? Deel dit bericht via onderstaande social media knoppen en laat me hieronder even weten wat jij van dit initiatief vindt. De winactie loopt van 10 sept tot 24 september, daarna trekken we de winnaar.

 

 

 

53 gedachten over “Nationale Mama Blogger Dag, bloghop mee voor leuke winacties, #NMBD”

 1. Ik doe graag mee. Alleen doen bij mij de linkjes naar de volgende Blogger niet. Dus ik scroll me wat af. De slinger is trouwens geweldig.

 2. Zeker een leuk initiatief, heb veel nieuwe mamabloggers (her)ontdekt. Kan niet stoppen met bloghoppen, en overal ook zeker leuke winacties. Aan de jouwe doe ik ook graag mee! Wat een vrolijke slinger en weer eens wat anders dan die van plastic. Gedeeld op G+

 3. Avatar foto
  Anne Dierselhuis

  Waar is dat feestje?? Wauw wat een leuke blogs kom ik toch tegen! Een feestje om te lezen.
  Ik doe graag mee en wie weet hangen er in mijn huisje t volgende feestje wel de leukste slingers

 4. leuke actie, mooi initiatief, kende al wel wat blogmama’s en leer er nu nog meer kennen, leuk, doe graag mee voor die leuke slinger voor mijn kleinzoontje

 5. Owh cool, de afbeelding met vrolijke vlaggetjes sprak me gelijk al aan!
  Zelf heb ik geen social media om mee te delen, maar je gaat hier ongetwijfeld iemand heel blij mee maken!
  En een bloghop vind ik persoonlijk erg leuk. Er zijn zoveel blogs die ik (nog) niet kende, maar wel fijn vind om te lezen. Goed initiatief!

 6. Veel leuke nieuwe blogs ontdekt vandaag, die van jou kende ik al, maar diegene die naar jou verwees weer niet!
  En heel erg tof dat iedereen iets leuks weggeeft. Zo’n stoffen slinger bijvoorbeeld. Ik heb er al eentje die kreeg ik in een cadeaupakket toen mijn oudste geboren werd. En dat is echt een dankbaar geschenk geweest, want het is zo veel fijner dan die papieren slingers die altijd kapot gaan, in de knoop raken etc. en beter omdat de stoffen heel erg lang meegaat. Maar 1 slinger daar kun je het huis niet zo heel goed mee versieren, dus ik doe graag mee voor deze leuke, zodat het er voortaan nog feestelijk uitziet op de verjaardagen van de kinderen.

 7. Hele drukke dag gehad. Nu een momentje voor mezelf dus even lekker bloghoppen. Heerlijk!!! Die slingers zullen wel heel leuk staan op de verjaardag van mijn oudste dochter in oktober.

 8. Wat een leuke mamablogs zijn er eigenlijk. Dankzij dat bloghoppen kom ik veel leuke nieuwe dingen tegen.
  En nog met een leuke winactie ook, top!

 9. Errug leuk weer! Ik krijg zo’n beetje een bloghop punthoofd, maar ik geloof dat ik halverwege ben. Superleuke slinger, maar ik sla even over. Just saying HI. XX

 10. Geweldig zo’n stoffen slinger, ik hergebruik de plastic varianten al graag, maar ze kreuken, vouwen niet fijn en scheuren. Met zo’n stoffen slinger ben ik gewoon iedere verjaardag voorzien van iets geweldigs, duurzaam, milieuvriendelijks. Gewoon super.

 11. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Wat leuk hop hop hop en ik kom op jouw Blog. Ik ken je natuurlijk alen doe heel graag mee voor zo’n leuke feestelijke slinger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven