Natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis: Eco.Kid heeft een groot assortiment

natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis natuurlijke haarproducten tegen hoofdluisDe scholen zijn weer begonnen en helaas betekent dat ook dat er weer hoofdluizen zijn. Niet fijn als je getroffen wordt en helemaal niet als het uiteindelijk je hele gezin treft. Bij ons in de klas zijn ze alweer gesignaleerd. Tegenwoordig wordt er opener over gesproken tussen de ouders onderling en communiceert ook de school hier goed over. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis.

Kammen, heel veel kammen is het beste om te doen als je last hebt van hoofdluizen. Met de elektrische luizenkam kun je luizen op een veilige en effectieve manier aanpakken. Door te kammen worden de luizen door een elektrische puls gedood, je hebt dan geen speciale lotions nodig.

Hoofdluis en veel wassen draaien ?

Wist je dat luizen na 2 dagen zonder eten dood gaan? Je hoeft daarom niet alles te wassen zoals voorheen werd aangeraden, dat scheelt enorm veel werk. Naast de elektrische luizenkam zijn er ook de producten van Eco.Kid om luizen op een natuurlijke manier te voorkomen en te behandelen als je last hebt van hoofdluis.

Eco.Kid, natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis

Ook voor hoofdluis geldt, liever voorkomen dan genezen. Dat kan met de Eco.Kid hoofdluis prevent shampoo, conditioner en de Tuff Stuff haarwax. Deze natuurlijke producten, die voor ons lekker ruiken, zorgen door middel van geur dat luizen op afstand blijven. Door deze haar producten ter voorkoming van luizen kun je de kans enorm verkleinen en hoef jij je minder zorgen te maken als je kindje knuffelt of stoeit met vriendjes en vriendinnetjes.

natuurlijke haarproducten tegen hoofdluisMocht je toch last hebben van hoofdluis dan is de elektrische luizenkam handig. Gebruik je liever een lotion of shampoo om luizen te bestrijden? Kies dan voor de anti-luizen producten van Eco.Kid speciaal ontwikkeld voor kinderen en gemaakt van plantenextracten, een stuk vriendelijker voor je haar en hoofdhuid. Lice Bomb biologische hoofdluis bestrijder bijvoorbeeld helpt bij de bestrijding van luizen en luizeneitjes zonder gebruik van nare chemicaliën.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven