Natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis: Eco.Kid heeft een groot assortiment

natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis natuurlijke haarproducten tegen hoofdluisDe scholen zijn weer begonnen en helaas betekent dat ook dat er weer hoofdluizen zijn. Niet fijn als je getroffen wordt en helemaal niet als het uiteindelijk je hele gezin treft. Bij ons in de klas zijn ze alweer gesignaleerd. Tegenwoordig wordt er opener over gesproken tussen de ouders onderling en communiceert ook de school hier goed over. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis.

Kammen, heel veel kammen is het beste om te doen als je last hebt van hoofdluizen. Met de elektrische luizenkam kun je luizen op een veilige en effectieve manier aanpakken. Door te kammen worden de luizen door een elektrische puls gedood, je hebt dan geen speciale lotions nodig.

Hoofdluis en veel wassen draaien ?

Wist je dat luizen na 2 dagen zonder eten dood gaan? Je hoeft daarom niet alles te wassen zoals voorheen werd aangeraden, dat scheelt enorm veel werk. Naast de elektrische luizenkam zijn er ook de producten van Eco.Kid om luizen op een natuurlijke manier te voorkomen en te behandelen als je last hebt van hoofdluis.

Eco.Kid, natuurlijke haarproducten tegen hoofdluis

Ook voor hoofdluis geldt, liever voorkomen dan genezen. Dat kan met de Eco.Kid hoofdluis prevent shampoo, conditioner en de Tuff Stuff haarwax. Deze natuurlijke producten, die voor ons lekker ruiken, zorgen door middel van geur dat luizen op afstand blijven. Door deze haar producten ter voorkoming van luizen kun je de kans enorm verkleinen en hoef jij je minder zorgen te maken als je kindje knuffelt of stoeit met vriendjes en vriendinnetjes.

natuurlijke haarproducten tegen hoofdluisMocht je toch last hebben van hoofdluis dan is de elektrische luizenkam handig. Gebruik je liever een lotion of shampoo om luizen te bestrijden? Kies dan voor de anti-luizen producten van Eco.Kid speciaal ontwikkeld voor kinderen en gemaakt van plantenextracten, een stuk vriendelijker voor je haar en hoofdhuid. Lice Bomb biologische hoofdluis bestrijder bijvoorbeeld helpt bij de bestrijding van luizen en luizeneitjes zonder gebruik van nare chemicaliën.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven