Muggenspray op natuurlijke basis; natuurlijke muggenspray ecologisch verantwoord

Niets vervelender dan gezoem om je hoofd en jeukende muggenbulten. Als (bijna) volleerde kampeerders hebben wij daar meer dan eens last van. En dan niet alleen wij maar vooral ook de kinderen. Gelukkig hebben we een spray gevonden die op natuurlijke en gezonde manier beschermd tegen insecten: Outback Jack muggenspray en anti-insectenspray. Hij bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals pure Australische planten extracten en essentiële oliën die voor ons lekker ruiken maar muggen op afstand houd. Deze muggenspray is huidvriendelijk en doordat er geen deet in zit ook niet irriterend voor oren, huid en neus.muggenspray

Verantwoorde muggenspray en andere producten voor de kinderhuid

Een kinderhuid is dun en absorbeert alles als een spons. Daarom maakt Eco.kid speciaal voor kinderen producten zonder nare stoffen. Puur, natuurlijk, ecologisch verantwoord en veilig voor kinderen. In de producten van Eco.kid worden inheemse plantenextracten uit Australië gebruikt in combinatie met oude plantaardige wijsheden van de wereld.

Naast de muggenspray heeft Green Jump ook andere Eco.kid producten speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar oud. Ben jij verantwoord bezig en altijd op zoek naar een natuurlijke -maar toch werkende- variant van de benodigde producten? Dan is deze website de moeite waard. De Lice Bomb hoofdluis bestrijding is bijvoorbeeld ook zo’n product. Deze en andere producten om luizen te voorkomen zoals shampoo en haarwax zijn ook allemaal op natuurlijke basis en een vriendelijke manier om lastig beestjes de baas te zijn.

Weg met al dat gekriebel en graag op natuurlijke basis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven