Newfysic gebruiken om af te vallen en mijn BMI aan te pakken

Zoals jullie inmiddels wel weten heeft mijn gewicht de afgelopen jaren een soort van stijgende lijn ontdekt welke ik niet meer goed kon doorbreken. Nu ben ik niet echt een dieet mens, maar toch heb ik het nodige uitgeprobeerd om lekkerder in mijn vel te zitten. Zonder heel veel resultaat. Op zoek naar een gezondere levensstijl en een beter figuur stuitte ik op NewFysic en inmiddels heb ik mijn intake gesprek gehad op de lokatie in Eindhoven. Ik vertel je er graag meer over.

afvallen met newfysic

Het programma van NewFysic helpt me op weg

Je kan er van alles van vinden, maar heel simpel gezegd… ik kreeg het zelf niet meer voor elkaar. Zoals aangegeven ben ik geen die hard dieet type. Ik hou niet van crashdieten en ben zeer gesteld op wat lekkers zo nu en dan. Er moet tenslotte ook geleefd worden. Toch deed ik eigenlijk nooit echt overdreven voor mijn gevoel. Niet overdreven in suikers, niet overdreven in vetten en (meestal) niet overdreven in alcohol. Toch merkte ik dat mijn energie level maar bleef dalen.

Om meer energie te krijgen ging ik afgelopen voorjaar al aan de slag met mijn eetpatroon. Dat hielp iets, maar qua afvallen of een beter figuur krijgen was ik nog ver van mijn doel verwijderd.

Mijn persoonlijke motivatie

Afijn, meer energie is dus een van de redenen waarom ik graag serieus aan de slag wil. Een andere reden is dat mijn vervroegde overgang volgens mij mijn stofwisseling enigszins op zijn kop heeft gegooid. Een week langer minder eten doet bijvoorbeeld helemaal niets qua afvallen. Mijn lijf reageert niet meer zoals ik gewend ben. Maar ik wil wel graag weer wat strakker in mijn vel. Ik wil grotendeels afscheid nemen van mijn lovehandles, ik wil dat buikje niet over mijn broek heen hebben hangen en ik wil dat mijn jeans gewoon weer fijn zit. Ook als ik de hele dag achter mijn bureau zit.

En ook al vind ik altijd dat ik alles zelf moet kunnen… ik heb dit keer toch écht het idee dat ik hulp nodig heb. Een specialist die mij kan helpen met mijn voedingsplan. Iemand die ervoor zorgt dat ik niet alleen serieus aan de slag ga, maar die ook weet wat voor mij de beste aanpak is. En die denk ik gevonden te hebben in NewFysic.

Waarom afslanken met Newfysic?

Ik werd getriggerd door het feit dat ook Koningin Maxima NewFysic heeft gevolgd. Zij zal toch wel uitgezocht hebben (of uit hebben laten zoeken) dat dit een van de betere methodes is om aan de slag te gaan als je wilt afvallen. Dacht ik zo 😉 . Het is een combinatie van een op maat gemaakt voedingsplan (waarbij je gelukkig heel veel mag eten) én voedingssupplementen op natuurlijke basis.

Afijn, ik heb me verdiept in de methodiek van Newfysic en de sprong gewaagd. Inmiddels ben ik al een aantal weken onderweg en ik mag wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over het gebruik en de resultaten tot nu toe. Binnenkort vertel ik je daar graag nog meer over.

newfysic intake

Intake NewFysic

Een beetje zenuwachtig was ik wel. Een intake voelt voor mij altijd een beetje als ‘met de billen bloot’. Maar niets was minder waar. Ik had een prettig gesprek met mijn persoonlijke consultente van NewFysic en vervolgens hoefde ik alleen maar met blote voeten op de weegschaal te staan. Geen blote billen dus 😉 . Wél werd ook mijn bloeddruk gemeten en moest ik een volledige vragenlijst invullen met mijn medische geschiedenis. Ze gaan bij NewFysic absoluut niet over een nacht ijs met de intake.

Naast dat je gewicht bekend wordt door het wegen, meet deze weegschaal ook je vetpercentage, en de hoeveelheid lichaamsvocht die je hebt. Het streven is om je gewicht en het vetpercentage naar beneden te krijgen, en je vochtpercentage juist omhoog.

newfysic startmeting

Wat wil ik bereiken met NewFysic?

Mijn startgewicht is 70,8 kilo en mijn BMI zit bij de start op 25.4. Beiden wat mij betreft reden genoeg om mezelf eens ernstig toe te spreken. Maar van de metabolische leeftijd schrok ik eigenlijk nog veel meer! Met mijn 1.67 lang vind ik persoonlijk een gewicht van 65 kilo echt de max. En natuurlijk wil ik graag dat mijn BMI er ook op vooruit gaat.

Bovenstaande is dus mijn startmeting en daar ga ik mee aan de slag. Wie van jullie kent het NewFysic afslankprogramma al en wil zijn ervaringen delen?

2 gedachten over “Newfysic gebruiken om af te vallen en mijn BMI aan te pakken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven