Nicolette Kluijver bakt ze bruin … uhhh … zwart

Hahaha, ik kon het niet laten even te grinniken toen deze voorbij kwam op Instagram 😉 . Zo herkenbaar voor iedere drukke moeder die in de vakantie ook wat leuks wil doen voor de kinderen, maar daar eigenlijk niet echt met haar hoofd bij is. Nicolette Kluijver is net als iedere andere mama, maar we hadden ook niet anders verwacht.

Oja….

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Weg met al die mooie plaatjes van perfecte baksels en mooie woonkamers, keukens en ultraschone badkamers. Nicolette Kluijver is lekker zichzelf en kan mooi de draak steken met de huishoudelijke taken die wij onszelf toedichten.

Voor mij is dit plaatje rete herkenbaar. Als ik geen timer zet dan ben ik de klos, en die enkele keer dat ik bak ben ik dan ook bijna geneigd om een stoel naast de oven te zetten om het niet te vergeten 😉 !

Ben jij een echte bakmoeder, of ben jij ook zo vergeetachtig dat je uiteindelijk je tanden breekt op je baksels?

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

5 gedachten over “Nicolette Kluijver bakt ze bruin … uhhh … zwart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven