Doeboek van Niek de Groot

Doeboeken zijn leuk. Onlangs schreven we al over het doeboek van Telekids, een leuke voor de wat jongere kinderen. Maar Niek de Groot is van een heel ander kaliber! Dit is nu echt een doeboek voor zoonlief. Geen leesboek, maar een vermaak boek voor de (aankomende) tieners. Een boek om mee te nemen op vakantie, of in de vakantie gewoon lekker thuis door te werken.

Hou je van Het leven van een Loser ? Dan past Niek de Groot zeker ook bij jou in het rijtje van de favorieten thuis. Een doe-het-zelf boek bomvol leuke opdrachten, doolhoven, raadsels en puzzels. Maar ook met maak-je-eigen-strip pagina’s en geinige toetsen met bizarre uitkomsten.

niek_de_groot

Wat vinden wij van Niek de Groot ?

Nog voor zoonlief het in zijn handen krijgt neem ik even de tijd om het Niek de Groot doeboek door te bladeren en ik kan niet stoppen met glimlachen. Hoe moeizaam mijn zoon er ook een boek bij pakt, dit boek zal geen probleem worden verwacht ik. Het is alleen al leuk dat je een hard cover boek hebt waar je in mag schrijven 😉 . Ook leuk om bijvoorbeeld zelf als ouder nog na te lezen als het doeboek al gebruikt is, en zeker leuk om te bewaren voor later. Ik sla bijvoorbeeld de pagina ‘Hoe wordt jij beroemd’ open en zie de mooiste keuzes staan. Leuk om te lezen wat jouw kind daar invult. Of ‘Waar wordt jij gelukkig van ?’ Noem je droomdagen. Ik krijg er nu al zin in om het na te lezen als hij klaar is.

Van Niek de Groot bestaan overigens ook de nodige leuke leesboeken, zoals Niek de Groot draait door en Niek de Groot brokkenpiloot, maar dit doeboek is een leuke afwisseling met de ‘zware’ leeskost. Lijkt het Niek de Groot doeboek je ook wat voor jouw kind? Doe dan mee met onze actie, we mogen er eentje weg geven!

Laat ons weten voor wie je het Niek de Groot doeboek zou willen ontvangen op onze facebookpagina en deel het bericht. Vul alvast hieronder je gegevens in zodat je bekend bent bij ons en wie weet hebben jullie mazzel! De actie loopt tot 7 augustus 2015.

Deze winactie is inmiddels verlopen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven