Niet creatief met kurk… maar creatief met kapstok!

Creativiteit en leuke ideeën! Je zou denken dat dat met een kapstok onmogelijk is, maar nee hoor, niets is minder waar! FrakkZ begint steeds meer een naam te vormen binnen de interieurbranche. Niet alleen omdat de stijlvolle RVS en houten kapstokken een lust zijn voor het oog, maar ook omdat je je creativiteit daar kwijt kan. Ze hebben de laatste maanden vele klanten mogen voorzien van een bijzondere kapstok die geheel naar keuze samengesteld kan worden.

Onlangs is er een prijsvraag geweest via hun Facebookpagina , waarbij de volgers de mogelijkheid hadden om de meest originele tekst in te dienen voor op een houten kapstok. De winnaar heeft deze kapstok gratis gekregen.

 

En daar zaten wel wat leuke, creatieve ideetjes tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van

  • “Selluf doen”
  • “Jas hier”
  • “Pap, mam en ikke”

of

  • “Bovengoed”
  • “Kleine draak” (onze persoonlijke favoriet)

Misschien zijn de nieuwe teksten wel een origineel idee voor aan jullie muur! Wil je ook kans maken op zo’n gave kapstok en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en collecties? FrakkZ heeft regelmatig leuke acties, dus volg FrakkZ op Facebook of Twitter

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top