Nieuwe kinderjurkjes van japon&jakje (2 tot 10 jaar)

Jaaa, er zijn weer leuke japonnetjes aan de collectie toegevoegd! Neem dan ook zeker  even een kijkje op de website van
japonenjakje.nl om te zien of er iets moois bij zit voor jouw kleine dame.

In tegenstelling tot de tijd waarin de meisjes gesteven japonnetjes droegen, maakt japon&jakje eigentijdse en comfortabele jurkjes. De japonnetjes zijn soms zoet, soms stoer maar steeds net een tikje anders. De collectie bestaat voor een deel uit mooie basics en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items. Het handige aan deze tricot jurkjes is dat je ze het hele jaar door kan dragen. Ze zijn namelijk ideaal te combineren met een legging of stoere kousen en eventueel een longsleeve.

Genoeg gezegd, gewoon snel surfen naar japonenjakje.nl!

Shop nu extra voordelig bij japon&jakje want tot en met 7 april aanstaande ontvang je bij aanschaf van 2 jurkjes 20% korting op het 2e jurkje. Gebruik de actiecode: MAWkorting

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven