Nog even een slankere uitstraling voor de zomer begint?

Wil je een slankere uitstraling? Je meer op je gemak voelen in een strak tenue of zwemkleding?

Of je nu last hebt van ‘volle’ heupen, een buikje of cellulitis (sinaasappelhuid), Somatoline helpt je bij het afslanken en gladder maken van je huid. De diverse crèmes en gels werken direct op de ongewenste vetophopingen in probleemzones als buik, heupen, armen en benen.

Met een zorgvuldig gekozen combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten zet Somatoline jouw huid aan het werk. En dat voel je. Met het ‘warm-koud’ effect van Somatoline heup-en buikzone bijvoorbeeld; de vochtcirculatie verbetert en daarmee de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht uit ongewenste vetophopingen. Je huid wordt steviger en elastischer. Voor gewichtsverlies zorgt Somatoline niet, hoewel het inmasseren van de crème of gel natuurlijk wel een lichte inspanning van je vereist.

Somatoline smeer je niet op je gezicht, maar je mag in deze zone na enkele weken wel resultaat verwachten: een grote glimlach bij het kijken in de spiegel naar je nieuwe silhouet. Kijk snel op skinpharma.nl voor mooie acties: SOMATOLINE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven