Noosa Amsterdam Moederdag chunks

Noosa AmsterdamNoosa Amsterdam, bekend van de lederen armbanden en riemen die je naar eigen smaak kan customizen met chunks, brengt twee speciale moederdag chunks uit in een limited edition. Ook heeft Noosa Amsterdam een prachtige nieuwe collectie ‘sloppybags’. Zit je om een moederdagcadeau verlegen, kijk dan snel eens kijken. 

De afbeeldingen op de moederdag chunks zijn geïnspireerd op het Elibelinde symbool. Dit symbool staat voor de kracht van het moederschap en zie je vaak terug in traditionele tapijten uit Anatolië en Turkije. De chunks zitten in luxe cadeaudoosjes en kosten slechts € 9,95 per stuk. Ideaal om je moeder mee te verwennen op moederdag!

Noosa AmsterdamNoosa Amsterdam

En wil je nog een stapje verder gaan? Kijk dan ook eens naar de nieuwe collectie Sloppy Bags van NoosaDeze tassen van zeer soepel en zacht leer zijn en er in twee varianten: een met een antique finish en een met een embossing en daaroverheen de antique finish waardoor de print prachtig naar voren komt. De naden zijn naar buiten gestikt voor een stoere look. Ook deze tassen kun je naar eigen smaak customizen met drie chunks.

Noosa AmsterdamDeze sloppy bag met embossing komt uit de Tatu collectie: er zijn ook riemen, slippers en portemonnees met dit prachtige Tatu artwork. Het artwork is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de tatoeage die vanuit het Frans Polynensische Tahiti in 1769 naar Europa is overgebracht.

Noosa AmsterdamWil jij je moeder ook graag verwennen met moederdag? Shop dan jouw Noosa Amsterdam moederdagcadeau in de webshop van Nummer Zestien. En voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here