NOP kinderkleding, een merk met een geheel eigen gezicht

Afgelopen week was ik in Amsterdam te gast bij NOP. Het kinderkledingmerk wat dit jaar nieuw op de markt is gekomen en de grote ‘broer of zus’ van het merk Noppies, het is maar net hoe je het wilt zien. NOP kinderkleding is voor kinderen die vallen in de maten 104 tot en met 152.

⇒ Je vindt alle kleding van NOP hier

NOP kinderkleding

Waarom een nieuw label naast Noppies? Daar waar Noppies zich als vooraanstaand merk voornamelijk richt op baby’s, peuters en aanstaande moeders gaat NOP kinderkleding wat meer richting de eigenzinnige kids in de basisschoolleeftijd.

De belangrijkste doelstellingen van NOP

  • De kinderkleding moet comfortabel zitten
  • Verrassende collecties die fun en herkenbaarheid uitstralen
  • Pasvormen die niet altijd standaard zijn

Door het gebruik van zachte elastische materialen zorgen ze bij NOP voor hetzelfde draagcomfort als we gewend zijn van Noppies. Fijn!

NOP zomercollectie

NOP zomercollectie meisjes

De zomercollectie die ik op het event van NOP heb zien hangen heeft veel geometrische patronen in zich. En persoonlijk ben ik daar helemaal fan van. Lotte overigens ook, want ook haar smaak is eigenzinniger en ‘groter’ aan het worden. Alhoewel ze me ook verrast heeft deze dag, maar daarover straks meer.

Hierboven zie je een aantal voorbeelden van het design uit de NOP collectie voor deze lente en zomer die ook echt de grafische aspecten laten zien bij de meiden. Zowel doorlopende patronen als singel prints zijn doorgevoerd en inktvissen doen het goed deze zomer. Ook de letters NOP komen regelmatig terug in de designs.

NOP details

De details van de zomercollectie

Wat ik zelf heel erg leuk vindt aan deze kleding zijn de details. Ik heb twee spijkerbroeken uit het rek gevist waar deze details duidelijk opvallen. Een ervan vind je hierboven op de foto, en de tweede komt ook in het filmpje naar voren. Details die je niet vaak ziet en een echt NOP gevoel neerzetten, knap!

NOP collectie details

Bovenstaande shirtje geeft een duidelijk voorbeeld van de bijzondere pasvormen waar ik het hierboven over had. Dit shirtje heeft aan de achterzijde een prachtige v-hals, onder de oksels is het open en het roesje valt over de schouder. Heel leuk, maar helaas te groot voor mijn meisje, dus deze konden we niet meenemen.

NOP jongenscollectie

NOP zomercollectie jongens

Uiteraard heeft de jongenscollectie van NOP net zoveel mooie grafische designs als de meidencollectie. Misschien zelfs nog wel meer. Er zijn prachtige joggings opgenomen in de zomercollectie en all over prints worden ook hier weer gecombineerd met de single prints. Bovenstaande trui vond ik zelf een van de stoere uitschieters. Jammer genoeg heb ik de bijpassende jogging niet op de foto staan, maar neem van me aan… die combinatie is een waanzinnig stoere outfit!

NOP wintercollectie

NOP wintercollectie

Tijdens dit event werd er ook een sneak peak gegeven van de wintercollectie. Om verliefd op te worden. Lotte heeft daar al twee favorieten uitgekozen waar ik niet omheen kan. Een prachtige trui met lichte vleermuismouwen en een schuin ‘afgesneden’ onderzijde met een mooie bijpassende jeans. Ze was er op slag verliefd op en het feit dat de trui basic grijs is? Dat is voor haar alleen maar een vette plus.

Sommige kids willen nu eenmaal graag opvallende kleding en anderen gaan voor de kleuren zwart-grijs-wit. Zou ze op haar moeder lijken misschien?

NOP jumpsuit

Verrassende wending op het NOP event

Maar daar waar mijn meisje normaal gesproken ‘dus’ voor zwart, grijs of wit gaat koos ze van de zomercollectie een wel heel bijzonder item uit. Een jumpsuit (die ze normaal nooit aan wil), in grijs met roze en een print. Ik was totaal verrast. Toen ik de jumpsuit in mijn handen had dacht ik eigenlijk dat deze veel te groot zou zijn, maar hij paste prima. Eindelijk weer eens wat anders in haar kledingkast!

NOP

Hoe vind jij de jumpsuit staan en wat vind je van de rest van de NOP collectie?

⇒ Je vindt alle kleding van NOP hier

 

[button color=”lightgreen” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/” target=”blank” rel=” nofollow”]#mawad[/button]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven