Nostalgie voor een echte jongenskamer

Vintage is weer helemaal hip. Je ziet het dan ook terug in kleding en meubels. De stijl uit de jaren 60 en 70 is bijvoorbeeld weer helemaal in, en daar zijn wij ontzettend blij mee. Kleurcombinaties van bruin, oranje en groen, zoals je ze vroeger bij je ouders in huis zag. Maar ook vintage auto’s zijn echt weer helemaal hip. In de jaren 60 doen de auto’s hun entree in het straatbeeld en zijn daar sindsdien nooit meer uit verdwenen. De autofabrikanten spelen goed in op de nostalgische gevoelens en vintage hype. Het ouderwetse kevertje is in een nieuwe variant weer nieuw leven ingeblazen, de Fiat 500 is mateloos populair en ook de oude Volkswagenbus is nog steeds erg gewild in sommige landen.

Het was dus een kwestie van tijd voordat deze trend ook werd opgepikt voor de kinderkamer. We spotten een serie leuke vintage auto muurstickers online bij de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl. Deze leuke muurstickers van Suseela zijn gemaakt van prachtige hoge kwaliteit foto’s van een viertal mooie vintage model-autootjes. De gave muursticker auto’s zijn ongeveer een meter breed, dus een mooie blikvanger op elke jongenskamer. De autootjes die model hebben gestaan voor deze mooie muurstickers zijn mooie metalen geverfde autootjes. Je ziet dat ze goed gebruikt zijn door de  mooie “slijtage”sporen. Alle vier de modellen stammen uit de jaren ’60: een prachtige brandweerauto, de welbekende volkswagen bus, een stoere oranje cementwagen en een coole blauwe pick-up-truck. Je kunt gewoon niet kiezen, zo leuk!

De mooie vintage muurstickers worden geleverd in stevige kartonnen kokers. Met behulp van de bijgevoegde gebruiksaanwijzing zijn ze makkelijk aan te brengen op een gladde muur. Ook andere gladde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld kastdeuren zou je eventueel kunnen opleuken met deze mooie muurstickers. Voor alle papa’s en zonen met een voorliefde voor vintage auto’s zijn deze muurstickers dus een echte must. Een aanwinst voor de ideale jongenskamer!

  

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top