Obama, ik vind je fantastisch en ben zelfs een beetje verliefd

Als ik opnieuw verliefd zou worden, dan zou het op Barack Obama zijn. Ik hou van die man. Ik hou van de manier waarop hij zichzelf uit, ik hou van de manier waarop hij zegt wat hij vindt en ik hou van de manier waarop hij staat voor wat hij zegt.

Ik hou van hem. Niet op de manier waarop ik van mijn eigen man hou overigens, duhuh, weg roddel 😉 , maar ergens voelt het wel als houden van.

Obama, bevlogen en charismatisch

Je kan het met hem eens zijn of niet, maar Barack Obama heeft de gave om je op een eenvoudige manier uit te leggen hoe het zit. Hij lijkt ongecompliceerd, recht voor zijn raap en niet van plan om te wijken voor welke mening dan ook. Standvastig, bereidt om te ‘vechten’, zij het op een eerlijke manier.

Als ik zie hoe hij met zijn vrouw en kinderen omgaat dan bekruipt me een groot gevoel van waardering en als ik zie hoe geëmotioneerd hij is als hij het over de wapenwet heeft, dan krijg ik zelf ook een brok in mijn keel. Ik kan zo’n man alleen maar bewonderen om alles wat hij voor elkaar probeert te krijgen. Ongetwijfeld heeft ook hij zijn mindere momenten maar die wegen niet op tegen al het andere, in ieder geval niet voor mij.

Een van zijn meest bekende uitpraken spreekt wat mij betreft al voor zich…

Er is geen links Amerika en geen conservatief Amerika; er is de Verenigde Staten van Amerika. Er is niet een zwart Amerika en een blank Amerika en een latino Amerika en een Aziatisch Amerika; er is de Verenigde Staten van Amerika.

Obama heeft nog iets meer dan een jaar om zich in te zetten voor zijn land en dan wordt hij weer vervangen door een ander. Een ander die wat mij betreft nooit zoveel charisma kan hebben en vast niet iemand waar ik ook nog eens verliefd op zal worden, daar ben ik zeker van 😉 .

Vertel eens… snap je wat ik bedoel? Voel je ook een beetje wat ik bedoel? Of heb je he-le-maal niets met die man? Ik kan me dat uiteraard niet voorstellen, maar ieder zijn mening 😛 .

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

2 gedachten over “Obama, ik vind je fantastisch en ben zelfs een beetje verliefd”

  1. Ik ben zelf ook grote fan van Obama. Mijn familie in Amerika niet, omdat Obama wilt dat ze in kleinere autos gaan rijden etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven