Odeja: lekker en gezond slapen onder biologisch eco beddengoed

Label Odeja OrganicBrr het is al een stuk kouder, we moeten er nog even aan wennen dat de zomer op zijn einde loopt. Met wat frissere nachten is een fijn dekbed om onder te kruipen wel erg lekker. Wist je dat veel dekbedden en kussens stoffen bevatten die niet zo goed voor je zijn? Juist voor je bed, waar je best wat uurtjes in doorbrengt, is belangrijk om te kiezen voor producten gemaakt van natuurlijke materialen. Bij beddengoedmerk Odeja weten ze daar alles van. In dit blog lees je meer over dit Sloveense merk.

Lees ook: Biologisch maandverband? Katja vertelt

Odeja beddengoed: slapen onder een eco dekbed

Bij webshop GreenJump vind je voor kinderen mooie duurzame matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed gemaakt van duurzame en biologische materialen.

Nieuw bij Green Jump zijn de dekbedden en kussens van Odeja. Gemaakt in Europa met keus uit biologisch katoen (wasbaar!) en wol van schapen die biologisch gehouden worden. Mooie en pure stoffen zodat je kind lekker en gezond kan slapen. De dekbedden hebben touwtjes zodat je indien wenselijk 2 dekbedden aan elkaar kunt knopen. De dekbedden met wol erin zijn heerlijk warm en goed luchtdoorlatend. De wollen dekbedden kunnen niet gewassen worden maar het fijne van wol is dat het zelfreinigend is, af en toe luchten is dan ook voldoende.

Kindje slaaptDe dekbedden van biologisch katoen zijn ideaal voor kinderen die het snel warm hebben. Hier is ook een  4 seizoenen dekbed van waarvan de 2 delen aan elkaar geknoopt kunnen worden. Een dun deel, lekker koel voor de zomer, een iets dikker deel voor de herfst/lente en aan elkaar geknoopt fijn voor de winter. Ook de biologische kussens zijn erg fijn en natuurlijk ook gemaakt van de mooiste en puurste materialen. Je kunt kiezen voor een kussen gevuld met biologische katoen of gevuld met biologische wol. Alle kussens hebben een rits aan de zijkant zodat je zelf kunt bepalen hoe dik of dun je het kussen wilt hebben.

Een ecologische slaapkamer

Hoe vaak heb jij er eigenlijk bij stilgestaan? Hoe ecologisch je slaapkamer is? Terwijl je er stiekem heel wat tijd doorbrengt… Al dan niet met slapeloze nachten over wat die bengels nu weer aan het uitspoken zijn 😉 .

Het enige wat nog lastig wordt is je bed weer uitkomen na een nacht weg dromen onder zo’n fijn dekbed en met je hoofd op een fijn kussen. Wil je ook voor jezelf zo’n heerlijk slaapplek creëren? Alles voor de ecologische slaapkamer voor volwassenen vind je bij www.HetEcobed.nl

Lees ook: Ecologische muggenspray om het hele gezin wél te beschermen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven