Oei ik groei fotokaarten, nieuw in de collectie én uitgetest!

Omdat je kindje al snel genoeg groeit, en vooral in het eerste levensjaar, kun je niet vaak genoeg momenten vastleggen. Want echt, je gaat ze vergeten! De Oei ik groei fotokaarten zijn nieuw in de collectie en ik mocht ze lekker uittesten!

Oei ik groei! Brengt bijzondere eerste keren en unieke dingen in de persoonlijke ontwikkeling van je baby in beeld, maar dat wist je waarschijnlijk al 😉 , maar dan van de boeken. De fotokaarten van Oei ik groei zijn nieuw! Er zitten maar liefst 38 kaarten in een doosje en het bijzondere; je legt ook de eerste keren van jezelf als ouder vast! Ik ging voor je aan de slag.

oei ik groei fotokaarten

Het klinkt zo cliché maar is echte waarheid, je kind word zo snel groot! Het baby zijn duurt maar zo kort en dat besef ik mij maar al te goed nu Noud alweer twee jaar is. Ken je dat, hoe oudtantes je bij verjaardagen in je wang kunnen knijpen en zeggen; meisje wat ben je gróót geworden! Dat begrijp ik nu 😀 .

Noud praat, speelt met andere kindjes, heeft een loopfiets, bouwt hoge torens en eet worst van zijn boterham. Het contrast is extra groot geworden nu ik Mees van twee maanden naast hem in het wipstoeltje zie liggen. Zegt geen woord, lacht lief, zoekt zijn handjes en drinkt flesjes. Toch maak je bij een tweede kindje veel minder foto’s, ik althans en ik ben waarschijnlijk niet de enige. Maar wat is dat eigenlijk zonde!

Oei ik groei fotokaarten in gebruik

Van de eerste heb ik van het hele eerste jaar een mooi fotoalbum gemaakt en dat ben ik voor Mees ook zeker van plan. De Oei ik groei fotokaarten komen dan ook goed van pas want je krijgt genoeg inspiratie bij het lezen van de vele mijlpalen op de kaartjes!

Zo zijn er kaarten voor het eerste lachje en de eerste keer zitten, maar ook de leeftijd kan met een kaart mooi vastgelegd worden. Heel leuk voor later! Een tekst schrijven bij je foto is vrijwel niet meer nodig. Op de achterkant van de kaarten staan trouwens leuke weetjes over je kindje in die periode, dus wat mij betreft is het helemaal compleet.

oei ik groei fotokaarten

En niet getreurd, als ouder word je ook zeker niet vergeten! Zo kun je piekfijn je wallen vastleggen, maar ook het moment dat je weer in je oude spijkerbroek past (Yeahhhh, deze zit dus nog in het doosje 😉 ).

Kom maar op met de zelfspot en de mooiste momentjes, leuk om later op terug te kijken, als je dus wél weer in je skinny jeans zit! Moest ik toch ineens hieraan denken!

¶ 1,2 feestjes in me skinny jeans

In me skinny jeans, in me skinny jeans

3,4,5 feestjes in me skinny jeans

In  me skinny jeans, skinny skinny jeans  

Heb jij alles trouw vastgelegd van je kindje? En merk jij ook verschil tussen de eerste en de tweede met betrekking tot het maken van foto’s en dergelijke? Hieronder de gegevens van deze leuke manier van vastleggen van de mijlpalen.

Tip: heel leuk om als kraamcadeau te geven!

Oei, ik groei! Fotokaarten
Prijs: €14,99
ISBN: 9789021562438
Kosmos Uitgevers

 

oei ik groei fotokaarten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven