Olaz Regenerist 3 zone review van de anti-aging crème en het oogserum

Oud worden is leuk, maar oud zijn…” Dat zei mijn oma altijd. Nu ben ik volgens de meeste maatstaven nog lang niet oud. Maar ook oud wórden vind ik niet altijd een pretje. Ieder jaar komen er wel een paar rimpels en lijnen bij. Lachrimpels, maar ook een diepe zorgen-frons. Vooral mijn ogen zijn een probleemgebied. En hoewel ik vroeger nooit echt ijdel was, word ik dat dus wel met de jaren. En met de komst van een paar rimpels per jaar. Gaat het (fysiek) ouder worden jou ook wat te snel? Lees dan even mee. We mochten namelijk de nieuwe Olaz Regenerist 3 zone producten testen én we hebben nog een leuke verrassing voor je.

Met het ouder worden komt dus ook de interesse naar betere huid producten opzetten. Wat me opvalt is niet alleen de diversiteit aan producten die er op de schappen staan, maar ook de verschillende manieren waarop vrouwen in mijn omgeving hier gebruik van maken. De een zweert bij ‘alleen wassen’ en gebruikt geen enkele crème, de ander heeft haar toilettas vol zitten met potjes en tubetjes om zichzelf te verzorgen.

En ik? Ik weet het nooit. Ik doe eigenlijk maar wat. Ik ben wel geneigd om te smeren, maar dat komt omdat mijn huid anders ‘strak’ aanvoelt. Maar wat ik moet smeren, geen idee. Wat ik wel weet is dat geen ‘botox’ type ben. Ik ben niet zo van de spuiten namelijk.

olaz regenerist 3 zone

Olaz Regenerist 3 zone producten

De nieuwe Olaz Regenerist 3 zone producten zijn speciaal bedoeld om je huid elastischer te maken. Je zou het niet zeggen, maar meer elasticiteit zorgt juist voor een strakkere huid. Doordat ‘de rek’ er af gaat, gaat je huid hangen en krijg je rimpels. Ieuw dat klinkt niet tof. De Olaz Regenerist 3 zone producten proberen je te helpen om je huid in betere conditie te brengen. Ze gaan de vermoeidheid van de huid tegen en geven een frissere vitale uitstraling.

Binnen 4 weken een 10 jaar jongere huid belooft Olaz met deze verniewde lijn Olaz Regenerist 3 zone producten. Daar geloof ik niet in en jij ook niet hoop ik. Waarmee niet gezegd is dat dit geen fijne producten zijn natuurlijk, maar overdrijven is ook een vak… De Olaz Regenerist 3 zone lijn bestaat uit een 4 tal producten:

 • Olaz Regenerist 3 zone anti-aging nachtcrème
 • Olaz Regenerist 3 zone super anti-aging crème
 • Olaz Regenerist 3 zone super firming system

Review Olaz Regenerist 3 zone producten

Ik vind de producten van Olaz persoonlijk altijd erg fijn. De geur is bij sommige crèmes ietwat overheersend, dat zou van mij wat minder mogen, maar dat mijn huid er zachter door aanvoelt is een feit. Nee, ik zie er geen 10 jaar jonger uit na 4 weken, helaas, dat is niet gelukt. Maar ik merk wél dat de crème en het serum iets doen voor de lijntjes onder mijn ogen. Vooral in de ochtend als ik wakker word zie ik een duidelijk verschil. Eind van de dag lijkt de zwaartekracht het toch weer een beetje gewonnen te hebben. Maar ach… dan ga ik de nacht weer in om te herstellen 😉 .

Lees ook: huidveroudering door stress

Wat de producten volgens Olaz doen

Olaz Regenerist 3 zone anti-aging nachtcrème

Olaz Regenerist 3-Zone Anti-Veroudering Nachtcrème verbetert ’s nachts de celvernieuwing. De cellen aan je huidoppervlak krijgen van deze crème nieuwe energie en na 5 dagen gebruik van deze Olaz Regenerist 3-Zone Anti-Veroudering Nachtcrème zouden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder moeten zijn. Je huid wordt intens gehydrateert en ziet er na een weekje smeren zichtbaar frisser en steviger uit.

< 3 Deze Olaz Regenerist 3 zone nachtcrème kost normaal € 32,99

 • Bij Bol.com is deze momenteel € 16,50 per pot van 50 ml

Olaz Regenerist 3 zone super anti-aging crème

Wil je graag een wat gelifte uitstraling zónder facelift? Dat zou moeten kunnen met de super anti-aging crème van Olaz Regenerist. De crème hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze sneller hersteld. Deze crème is vooral ontworpen voor de gebieden die het meest aan veroudering onderhevig zijn. We hoeven ze vast niet eens te benoemen: de ogen, de kaaklijn en de hals. Speciaal voor de ogen (mijn persoonlijke probleemgebied) is er ook een oogserum in de Olaz Regenerist 3 zone lijn. Die vind je hieronder.

Opvallend: De enorm positieve reviews die op Bol.com te lezen zijn over deze crème zijn zeker de moeite waard om te lezen. Stuk voor stuk van enthousiaste gebruikers.

<3 Olaz Regenerist super anti-aging crème kost € 32,99

 • Bij Bol.com is deze momenteel € 16,50 per pot van 50 ml

Olaz Regenerist 3 zone: oogserum

Voor wat extra aandacht in de meest ‘verouderde’ zone ga je voor dit oogserum. Het Olaz Regenerist 3 zone oogserum is speciaal bedoeld voor kraaienpootjes en hangende oogleden. Door je blik te verjongen zie je er zo een aantal jaar jonger uit.

Het voordeel van dit serum is dat het makkelijk doseert en dat daarnaast de ingrediënten goed ‘bewaard’ blijven omdat het in een flacon zit die afgesloten is in plaats van in een potje.

<3 Adviesprijs van het Olaz Regenerist 3 zone oogserum is € 32.99

 • Bij Bol.com is deze momenteel € 23,00 per pot van 50 ml

Lees ook: huidveroudering… 3 gouden tips

Verval van de huid vanaf je 25e jaar

Als ik mijn moeder vroeger over háár rimpels hoorde klagen dacht ik altijd: ach, zeur niet zo. Maar nu de groeven in mijn eigen gezicht met het jaar dieper worden begrijp ik haar opeens veel beter. Wist je dat het ‘verval’ van je huid al vanaf je 25e toe begint te slaan? Die wordt dan steeds slapper. En kan minder goed herstellen. Daardoor ga je er ouder uit zien.

Uit onderzoek is gebleken dat 8% van de vrouwen gezegend zijn met een eeuwig strak blijvende huid rond hun ogen. Daardoor zien ze er zo 10 jaar jonger uit dan ze zijn. Oké, daar hoor ik dus niet bij. Daar zijn we zo uit. Wie weet als de potjes van de Olaz Regenerist 3 zone producten leeg zijn…

Wil jij wel eens weten wat deze producten van de Olaz Regenerist 3 zone lijn voor jou kunnen doen? Wij mogen 2 pakketten weggeven voor de liefhebbers. Vertel ons wat jij graag zou willen verbeteren aan je gezicht in een reactie en maak kans. De actie loopt tot 30 januari 2018 en daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht van ons.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

80 gedachten over “Olaz Regenerist 3 zone review van de anti-aging crème en het oogserum”

 1. Mijn huid is zo ontzettend dun en slap doordat ik vroeger veel exzeem had en daarvoor zalf moest gebruiken.
  Gelukkig ben ik al lang van mijn exeem af maar zit nu wel met een dunne huid met veel rimpels vooral rond mijn mond, ik lijk zeker 10 jaar ouder hierdoor en vind dit echt verschikkelijk.

 2. Avatar foto
  marloes nelisse

  Heerlijk om het nieuwe jaar mee te beginnen. Zeker met die koude wind die langs je huid schuurt. Ben heel benieuwd hoe deze gaat bevallen, maar heb er alle vertrouwen in.

 3. Avatar foto
  sabine ypenga

  Door medicijngebruik heb ik een hele droge gevoelige huid gekregen. Ik zou deze lijn van Olaz graag uitproberen!

 4. Mijn ogen beginnen een probleemgebied te worden. Lijntjes onder de ogen, kraaienpootjes ernaast en de oogleden gaan wat hangen. Helaas slaat het ouder worden ook hier toe. Maar wie weet gaan deze crèmempjes mij helpen! Ik duim ervoor!!

 5. Ha, ik weet niet zo goed wat ik wil eigenlijk… Laat ik dus maar gewoon mezelf blijven en het verval accepteren! Daarbij komt wel dat ik blijf smeren, maar hoef niet zo nodig 10 jaar jonger te ogen, dat ben ik dan niet meer….

 6. Met het ouder worden komen de gebreken helaas. Mijn huid kan dus wel wat verwennerij gebruiken om minder oud te zijn 😉

 7. Ik zou graag het vochtgehalte in mijn huid op peil willen houden en fijne lijntjes tegengaan met deze mooie producten

 8. Avatar foto
  chris de haas

  ik wil graag mijn lach rimpeltjes een beetje laten verdwijnen.
  ondanks dat het rimpels zijn van vrolijkheid ..wordt ik er niet vrolijk van… dus mogen ze wel wat weg / verminderen … maar ik blijf lachen!!

 9. Avatar foto
  Anouk nijmeijer

  Ik ben heel benieuwd! Op dit moment gebruik ik heel soms een crème omdat mijn huid dan droog is. Ben 28 en ineens heb ik overal rimpels. HELP!
  Ben nu wel benieuwd of er iets is wat mij er weer jonger uit kan laten zien. Iedereen schat mij een stuk ouder. Dat vond ik leuk toen ik 16 was…. Nu steeds minder

 10. tja ook ik krijg inmiddels lijntjes en lichte rimpels dus mijn huid heeft echt extra verzorging nodig en ik hoop/denk dat dit me wel zou kunnen helpen

 11. Ik heb een expressief gezicht, waardoor mijn mening van mijn gezicht te lezen is. Opgetrokken wenbrauwen, een frons, een schuine grijns of andere ‘grimassen’ maken mij niet alleen een open boek, maar nu ook één met kreukels. Ik hoop dat deze creme mij kan helpen de nadelen van een open gezicht kan helpen beperken.

 12. Mijn huid is qua elk weer type anders. Zoals nu is het vrij droog. Ook word ik, nu ik 40 ben ouder. En dit verneem ik ook aan mijn huid. Ik ben dus best nieuwsgierig naar deze lijn en wat het voor mij kan betekenen of beter gezegd voor mijn huid. Ik doe dan ook graag mee.

 13. Avatar foto
  Anita van Dijk

  Ik zou de rimpels onder mijn ogen wel kwijt willen, dus deze prijs is mij niet op het lijf geschreven maar wel op het gezicht, ook al klopt er dan van het spreekwoord niet zoveel meer.

 14. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik zou minder droge huid willen hebben, en iets gladder en frisser, ik doe graag mee, zou het heel graag uit willen proberen op mijn huid.
  Heel nieuwsgierig.

  Groetjes Anneliese de Waal

 15. Ik doe graag mee om mijn moeder hiermee te verrassen.
  Zij heeft het regelmatig over dat ze rimpels krijgt onder haar ogen.
  Misschien dat dit haar huidveroudering verbeterd of in ieder geval minder zichtbaar maakt.
  Liefs!

 16. Ik was helemaal verbaasd dat ik eigenlijk nu al moet beginnen met anti-aging crème. Ik heb nog geen crème geprobeerd maar zou deze van Olaz graag willen smeren op mijn gezicht!

 17. doe graag mee voor mijn vrouwtje die zeer blij zal zijn met deze heerlijke producten , ze wil wat minder rimpels en een strakker gezicht

 18. Avatar foto
  kempenaers anita

  doe graag mee voor deze heerlijke producten, heb rond mijn mond wel redelijk veel rimpeltjes en af en toe wallen onder mijn ogen

 19. Ik zou graag nu ik de 40 ben gepasseerd die fijne lijntjes rondom de ogen en de rimpels die zichtbaarder worden tegengaan, vochtgehalte op peil houden en weer te stralen met mijn huid.

 20. Ik heb een gevoelige huid, dus kan niet alles gebruiken. Olaz gaat meestal wel goed, en uiteraard wil ik het verval zo veel mogelijk tegengaan!

 21. Ik ben 71 jaar en heb nog een rimpelloos gezicht en wil dat in de toekomst graag zo houden.
  Hopelijk kan Olaz en mamsatwork mij daarbij helpen, dus ik doe graag mee om deze producten te winnen.
  Ik volg op bloglovin en waag een kansje.

 22. Mijn huid is heel erg gevoelig en dat kost helaas veel geld. Want… het heeft veel tijd en geld gekost om de juiste producten te vinden. Bij Olaz zit ik vrijwel altijd goed, mooie producten! Ik zou ze heel graag testen.

 23. Ik zou graag wat minder rimpels en plooien hebben, ik ben nu 46 maar nadat ik recent 40kg afgevallen ben zijn de ouderdom verschijnselen toe geslagen. Wellicht helpt dit het wat te verminderen. Proberen kan zeker geen kwaad.

 24. ….uhhhhhh ik mag dan al wel de 5.0 zijn gepasseerd maar dat betekent nog niet dat ik het GROTE VERVAL accepteer
  ?
  Ik sta nog niet toe dat de zwaartekracht gaat winnen van de elasticiteit van mijn 50’s velletje ? Met mijn goede genen en dat extraatje uit een potje ben ik superblij ? Wat een FEEST om zomaar kans te maken op deze heerlijke & complete verzorgingslijn ? Mmmmm….ik ga heeeeeel snel door met dagdromen ?????

 25. Ik ben 60 jaar en ben toe aan een nieuw product. Botox daar doe ik niet aan mee. Oil of Olaz is een feestje voor de ouder wordende huis. Zo in mijn sas met Oil of Olaz!

 26. ik zou graag een wat gladdere huid willen hebben. Ik heb vrij grote poriën en ik hoop dat het gebruik van deze producten van de Olaz Regenerist 3 zone lijn deze poriën minder zichtbaar maken.

 27. Ik smeer ook maar wat in de hoop dat t helpt. Heb lang geteerd op goede genen maar het verval haalt me wel in, ik maak graag kans op Olaz om verdere rimpels tegen te gaan.

 28. Ik zou heel graag willen weten wat deze producten van de Olaz Regenerist 3 zone lijn voor mij zouden kunnen doen want ik wil zeker niet dat ‘de rek’ uit mijn gezicht gaat. Als ben ik daar wel bang voor want ik ben al 57.

 29. Ohw die 8%… wat zou ik graag bij die minderheid horen!
  Ik zou wel een iets frissere blik willen, en mijn (beginnende) rimpeltjes dwarsbomen 🙂

 30. Ik zou wel een egalere huid willen hebben en eentje die minder “trekt”. Ik heb deze creme nog niet geprobeerd, wie weet wordt dit mijn nieuwe merk. Ik ben er erg benieuwd naar.

 31. Avatar foto
  Nicole Elisabeth

  ik begin met mijn 31 jaar de eerste rimpeltjes rond mijn ogen te zien! Hopelijk biedt dit pakket uitkomst 😀

 32. Door een bril zie je er niet veel van maar de rimpels en wallen zitten er dus echt wel!!!
  Kortom…dit wil ik wel proberen.

 33. Avatar foto
  Marjanne van den Blink

  Een schrale neus, een trekkend gevoel in mijn wangen ….. deze crème zou al die andere smeerseltjes voor mijn huid prima vervangen !!!

 34. Eigenlijk zou ik niks willen veranderen aan mijn gezicht, wel zo houden zoals het nu is, nagenoeg rimpelloos en toch wordt ik volgende maand 70 jaar, dus deze fijne producten gebruiken zou mij daar wel mee kunnen helpen

 35. Avatar foto
  Evelien Jager

  Het schoonheidsspecialiste gevoel creëren met de producten van olaz, dat mijn dochter weer zeggen;
  ” wow mama, ben je naar de schoonheidsspecialiste geweest?”
  Sinds kort al een ” gewone” nachtcrème in het gebruik, bevalt goed. Dat ik als 40 plusser eruit mag zien als 30 plusser en je voelen als 20 plussen! ?

 36. Avatar foto
  Xaviera Jamie

  De eerste kraaienplooitjes dienen zich aan! Oh ik hoop dat ze op een gegeven moment niet verder gaan. Ik wil reuze graag deze Olaz testen want voorkomen is een heilig woord voor mij want de lichamelijke aftakeling is begonnen volgens mij

 37. Ik zou graag mijn vermoeidheid in mijn gezicht iets minder willen zien. Slaap weinig, dat heeft een oorzaak, en pijn tekent ook enorm in mijn gezicht. Ik word dit jaar 50 jaar jong. Maar gevoelsmatig zie ik er ouder oud. Wat een fijne kans van u. Lieve groet Hester.

 38. Avatar foto
  wilmsen anita

  Ik heb vaak een trekkende en droge huid. dat zou ik graag willen verbeteren. ook heb ik wat lachrimpeltjes rond mijn ogen, maar dat mag absoluut niet verdwijnen, lol

 39. Nee, ik heb géén ochtendhumeur en ik ben géén jonge oma, dat zijn mijn eigen zonen en het is mijn “verpakking” die verwarring zaait…. Om er uit te zien zoals ik me voel zou ik zó graag een helpende hand hebben, van Olaz!

 40. Avatar foto
  Jenneke Smits

  Wat ik vooral zou willen proberen is kijken of ik er ook tegen kan. Tuurlijk hoop ik dat de lijnen op mijn voorhoofd en rond mijn ogen minder worden. Maar vooral of ik er tegen kan. Van oudsher ken ik roze fluid flesje van olaz. Maar daarna heb ik van alles geprobeerd. De een beviel beter dan de ander. Maar in de winter kan ik (ook tijdens de zwangerschap kon ik) ineens anders reageren op de dagcreme. Dus opnieuw op zoek. Toen ging er een lijn weg van een merk. Nu sinds een paar wissel ik vooral vanwege de prijs. Door een lange tijd zonder werk te zitten ben ik vooral naar hele goedekope cremes gegaan. Nu gebruik ik een cadeautje van mijn verjaardag van de Douglas. En weer voel ik mijn huid extra reageren. Extra rode wangen. Tja er werkt iets maar niet zoals het zou moeten. Ja ik zou de lijn van Olaz Regenerist dus heel graag uitproberen. 😉

 41. Avatar foto
  Heleen van der Velde

  De groeven boven mijn wenkbrauwen, daar wil ik graag iets aan doen. En inderdaad, zonder facelift.
  Deze Olaz klinkt goed!

 42. Ik ben nog van de generatie die dit merk nog kent als “Oil of Olay”, dat zegt wel genoeg denk ik.

  Ik zou dit ook graag testen, vooral op mijn hals en kaak.

 43. Avatar foto
  Chantal den Haan

  Ik ben benieuwd of het mijn frons iets minder aanwezig laat zijn. Ik sta voor de klas en gebruik vaak mijn mimiek om zonder woorden al iets duidelijk te maken aan de kinderen. Dus ik houd me zeker aanbevolen om dit product uit te gaan testen! Juf blij, kinderen blij… Fingers crossed?

 44. Ik wil de stevigheid en flexibiliteit van mijn huid vergroten om een gladdere, stevigere en verjongde huid te hebben. Ik wil rimpels verminderen en mijn uiterlijk verjongen

  Ik wil de producten van Olaz Regenerist 3 zone gebruiken omdat ik het artikel heb gelezen en ben verliefd geworden op de producten van Olaz. Ik denk dat ze geweldig zijn om met mijn problemen te vechten.

 45. Ik wil de stevigheid en flexibiliteit van mijn huid vergroten om een gladdere, stevigere en verjongde huid te hebben. Ik wil rimpels verminderen en mijn uiterlijk verjongen. Ik wil de producten van Olaz Regenerist 3 zone gebruiken omdat ik het artikel heb gelezen en ben verliefd geworden op de producten van Olaz Regenerist 3 zone . Ik denk dat ze geweldig zijn om met mijn problemen te vechten.

 46. Avatar foto
  Saskia Busbroek

  Oh wat zou ik dit graag gaan gebruiken om de lijntjes tegen te gaan. De lijntjes die ontstaan door onder andere de “nachtelijke avonturen” met mijn 2 mannetjes?, dus die oogzone heeft het dubbel zo zwaar te verduren nu en….ik ben nu 36 dus wordt wellicht wel tijd..

 47. Ik zou graag de veroudering een beetje tegen willen gaan of mijn huid meer hydrateren..

  Ik doe heel graag mee.

  Facebook: An Na

 48. Ik zou de producten super graag willen proberen. Na jarenlange strijd tegen pukkels en puistjes heeft dit duidelijk zijn sporen achtergelaten bij m’n velletje. Droogtelijntjes en rimpels maar ook grote poriën. Wat zou ik daar graag iets aan willen kunnen doen. Als ik dit van tevoren had geweten had ik de afgelopen jaren niet al die agressieve acnemeuk geprobeerd…

 49. Ivm een fikse burn out en depressie heb ik mijn huidje een beetje niet de liefde gegeven die hij verdiend..?
  Het zijn super fijne spullen,ruikt lekker en smeert goed weg. Een oppepper sla ik dan ook niet af…

 50. Avatar foto
  Barbara de bruin

  Phoe klinkt veel belovend
  Ben net 50 geworden wil dit dolgraag testen ?
  Huid word nu wel wat slapper bij kaaklijn en bij mijn ogen rimpels wil het graag goed blijven verzorgen
  Wil dit graag testen en revieuwen ??
  Mooie actie om bekend te worden hiermee
  Fijn weekend ??

 51. Avatar foto
  Nicolle Claessen

  OOOH, wat heerlijk. Al als klein meisje zag ik mijn moeder Olaz producten gebruiken. Het was een flesje met een roze inhoud. Ik kan me nog goed herinneren dat ik het heerlijk vond ruiken en soms mocht ik ook een druppeltje op mijn wangen smeren. Heel groot voelde ik me dan, echte crème op mijn gezicht net als mama. Nu, vele jaren later ben ik die mama en snap ik eigenlijk pas waarom mijn moeder toen al Olaz gebruikte. Ook mijn huid wordt steeds droger en trekkeriger. Ik zou het heerlijk vinden om het gevoel weer terug te krijgen van dat kleine meisje van toen, heel lang geleden. Een zacht huidje en genieten van het heerlijke crèmepje op mijn gezicht. Goede herinneringen en een zachte snoet. Wat wil mama nog meer?

 52. Ik zou het dolgraag willen proberen. Mijn huid is veel droger en heb rimpels op mijn voorhoofd, rond mijn ogen begint het ook al en mijn hals. Ik ben heel benieuwd of Olaz me een beetje kan helpen.

 53. Ik zou graag een wat strakkere huid rondom mijn kaaklijn willen, dat geeft net wat meer vorm.
  Olaz zou ik daarom best een keer willen proberen!!

 54. Ik zou eerst wel van het teekkerige gevoel af willen. Zeker op koude winderige dagen lijkt m,n dagcreme niet voldoende te doen. En ook de rimpeltjes worden steeds diepere groeven, ik heb wel eens een gewone pot Olaz gehad en ben erg benieuwd naar deze lijn, ziet er ook best luxe uit met dat rood

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven