Ondernemen met lef: inspirerend boek voor (beginnende) ondernemers

Ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Het is een manier van leven. In het boek Ondernemen met lef! van besteller auteur en directeur van de Baak, Arko van Brakel, lees je interviews met bekende en onbekende ondernemers die je vertellen over het ondernemerschap. Dit is hét kado voor iedereen die ondernemend in het leven staat. En je mag het natuurlijk ook gewoon aan jezelf cadeau doen. Want je weet nooit wie die actie anders gaat ondernemen, natuurlijk 😉 .

In het boek ‘Ondernemen met lef’ komen allerlei ondernemers aan het woord. Uit allerlei verschillende vakgebieden. Maar stuk voor stuk met massa’s ervaringen. Ben je zelf ondernemer? Of wil je dat misschien graag worden? Dan biedt dit boek zeker voldoende inspiratie. Maar ook als je zelf weinig met ondernemen hebt, biedt het een mooi kijkje in de zakenwereld.

Lees ook: Budgettips voor ondernemingen in crisistijd

Ondernemen met lef

Aansprekende namen genoeg! Denk aan Marc Lammers (voormalig coach van het Nederlands dameshockey team dat goud won in Beijing), Annemarie van Gaal (oa. oprichter van Independent Media), Peer Swinkels (directielid Bavaria NV), Jacqueline Zuidweg (zakenvrouw van het jaar 2011), Hans Biesheuvel (voorzitter MKB Nederland), Henk Bergsman (CEO Brunotti Europe BV), Atilay Uslu (CEO Corendon International Travel VB) en Jan Schouten (oprichter Schouten & Nelissen Groep) vertellen in het boek over hun passie, hun dromen en bevlogenheid om te ondernemen.

Over Arno van Brakel

De schrijver van Ondernemen met Lef is Arno van Brakel. Zeker geen onbekende in de wereld van ondernemers. Zeg je ‘ondernemen’, dan zeg je eigenlijk ‘Arko van Brakel’. Hij is ondernemer in hart en nieren. En aan lef ontbreekt het hem ook niet. Al op 25 jarige leeftijd richtte van Brakel Euronet op. Het eerste bedrijf ter wereld dat internet via computerwinkels verkocht. Er volgden nog verschillende andere bedrijven en ook nog eens twee boeken. In 2012 startte hij met Henk Jan Smits de Business X Factor, een strategische bootcamp voor organisaties. Ook werd hij directeur van de Baak. Aan ondernemingservaring geen gebrek dus!

Is jouw interesse gewekt? Koop het boek op bol.com. Of waag nog even een kansje in onze winactie, dat kan natuurlijk ook 😉 .

Winnen?

Doe mee en win!

Wij mogen 2 exemplaren van dit boek weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Welk bedrijf richtte Arko van Brakel als 25-jarige op?

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Ondernemen met lef! met hierin je antwoord en je adres
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Deze winactie duurt tot januari 2013. Let op: de winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Lees ook: Werkende vrouw – bewust kiezen voor je eigen onderneming, of juist niet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven