Ondernemende mama Corianne Wils

Corianne is door haar man Lex opgegeven voor de ‘Ondernemende Mama Verkiezing’ van MamsatWork in samenwerking met 100% in de Regio.

Waarom lees je hieronder!

Ten eerste omdat ik heel erg trots ben op wat ze allemaal doet, met twee kinderen (5jr en 6jr) heeft ze de gebruikelijke zwemlessen en andere kinder uitjes. Maar hiernaast heeft ze ook nog twee bedrijven: Annemerlijn.com, speciaal gericht op alles wat met vilt te maken heeft en Theetuin H-eerlijk! Waar ze nagenoeg alles zelf voor maakt, bakt  en regelt.

Voor beiden is het de moeite waard om een kijkje te nemen op de websites!

Corianne maakt naast deze vermelding op MamsatWork ook nog kans om een eervolle vermelding in 100% in de Regio, èn op de titel ‘Ondernemende Mama van het jaar’.

Ook meedoen? Kijk hier voor de voorwaarden

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Ondernemende mama Corianne Wils”

  1. Corianne is zeker een eervolle vermelding in de galerij der ondernemende mams waard! Wat Lex vergeet te vermelden is o.a. haar creatieve bijdragen aan 100% in de regio. Voor al de andere ondernemende mams die zichzelf niet in de spotlight durven te stellen: GIRLPOWER zal nooit uit de mode raken! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven