Ondernemende mama, Ingrid Claasen

Ik ben Ingrid Claasen, 41 jaar en sinds 1 januari dit jaar CAPE Consultancy gestart. CAPE staat voor: Copyright, Advise, Projects & Entertainment.

Daarnaast zet ik mij met hart en ziel in voor de Stichting Stop Kindermisbruik. In al mijn gesprekken met partijen of e-mails, breng ik dit goede doel naar voren & hoop redactionele aandacht of giften hiermee te genereren. Ben zelf moeder van een dochter van 6 jaar en zoon van 9 jaar.

Dit kinderleed waarbij meisjes vanaf 7 jaar 20 – 30 keer per dag worden misbruikt in Aziatische landen&  een levensverwachting hebben van 5 jaar binnen het prostitutie circuit is zo heftig! Dat ik graag wat voor deze meisjes wil betekenen. Een kind hoort kind te blijven!

Ook meedoen? Kijk hier voor de voorwaarden

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven