Ondernemende mama van het jaar!

Doe mee met de ondernemende mama verkiezing!

Ben jij een ondernemende mama? En kom je uit ‘het groene hart’? Doe dan mee met de ‘ondernemende mama verkiezing’ en maak kans op de titel ‘Ondernemende mama van het jaar!

De ‘ondernemende mama verkiezing’ is een initiatief van MamsatWork èn 100% in de regio.

100% in de regio is een gezellig eigentijds magazine dat met een oplage van 30.000 stuks iedere 2 maanden verspreid wordt binnen de volgende regio in het Groene Hart:

Amstelhoek, Bilderdam, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Langeraar, Leimuiden, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Papenveer, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Vrouwenakker, Waverveen, Wilnis, Woerdense Verlaat en Zevenhoven


Dus, ben je ondernemer en acteer je in een van de bovenstaande gemeenten? Dan kan je meedoen aan deze verkiezing. Geef jezelf op via de mail en vertel ons waarom juist jij in aanmerking komt om de ‘Ondernemende mama van het jaar’ te worden! Vergeet vooral niet om je foto mee te sturen.

Alle aanmeldingen worden gepresenteerd in de rubriek ‘Ondernemende mama van het jaar’ op de site van MamsatWork, maar daarmee heb je de titel nog niet te pakken. Iedere 2 maanden wordt één van de inzendingen ‘bekroond’ met een eervolle vermelding in het 100% in de regio Magazine (en natuurlijk bij ons op de site).

Daarnaast wordt aan het eind van de verkiezing, uit de 6 inzendingen die eervol vermeld zijn geweest, de definitieve winnaar gekozen. Naast de titel ‘Ondernemende mama van het jaar’, die je een jaar lang mag dragen… hebben we ook nog wat speciaals voor deze mama in petto. Maar dat blijft verder nog even geheim.

Dus… ben je in voor free publicity en een ondernemende mama in het Groene Hart? Stel jezelf voor!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven