Ondernemerscoach nodig? Hiermee kan zo’n coach je helpen!

Je bent ondernemer en doet al jaren je ding. Maar heb je ook al eens aan een ondernemerscoach gedacht? Wat zou zo’n coach voor jou kunnen betekenen? Of ben jij niet van de coaches en vind jij een ondernemerscoach niet nodig?

Ik neem je graag even mee in de zin en de onzin van een ondernemerscoach voor zzp’ers.

ondernemerscoach nodig?

Waarom heb je een ondernemerscoach nodig?

Jij denkt misschien dat je alleen een coach nodig hebt omdat het allemaal niet zo lekker loopt met je bedrijf. Maar in een hele hoop andere gevallen kan een ondernemerscoach je ook helpen. Zonder dat jij misschien het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt. Want de nadelen van ondernemen zijn gelijk jouw valkuil als je het over dit soort dingen hebt.

Sparren

Misschien heb je wel behoefte om te sparren met iemand en heb je niet de juiste mensen in je omgeving. Dan zou een ondernemerscoach daar heel goed invulling aan kunnen geven.

Ik denk er regelmatig aan, ook al gaat het mij best ‘voor de wind’. Een ondernemerscoach kijkt toch met een frisse blik naar jouw bedrijf en ziet hierdoor dingen die jij niet meer ervaart of die jou als ondernemer niet meer opvallen.

Overleg met een ondernemercoach om beslissingen te maken

Als ondernemer kan het daarnaast soms eenzaam voelen om belangrijke beslissingen te nemen. Je staat er als het ware alleen voor en dat kan soms tot stress en onzekerheid leiden. Zeker als je geen partner hebt waarmee je dit allemaal kan bespreken. Dan heb je dus een ondernemerscoach nodig.

Dit is waar Tibor kan helpen. Tibor is dé ondernemerscoach die jou kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het behalen van jouw doelen.

Wie is Tibor?

Tibor is een ervaren ondernemerscoach die al vele ondernemers heeft geholpen bij het behalen van hun doelen. Hij heeft zelf ook een lange carrière als ondernemer achter de rug en begrijpt als geen ander wat jij als ondernemer doormaakt.

Zijn missie is om jou als ondernemer te helpen bij het bereiken van succes en persoonlijke groei en dat doet hij door middel van zijn bedrijf met experts.

Of je nu op zoek bent naar meer focus en structuur in jouw bedrijf of juist hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie, Tibor staat voor je klaar. Hij kan je helpen bij:

  • Het stellen van doelen en het maken van een plan van aanpak
  • Het verbeteren van jouw leiderschapsvaardigheden
  • Het ontwikkelen van een nieuwe strategie voor jouw bedrijf
  • Het vergroten van jouw zelfvertrouwen als ondernemer
  • Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé

Wat houdt je tegen?

Misschien heb jij een stemmetje in je hoofd dat tegen jou zegt dat je geen ondernemerscoach nodig hebt. Maar als dat stemmetje er is, dan vraag ik mij af of dat het niet precies andersom is. Eigenlijk weet jouw intuïtie als ondernemer prima wat het beste voor je is.

En dat is dat stemmetje.

Ik zit zelf ook op de wip en heb voor mezelf een lijst gemaakt met voors en tegens op de vraag of ik een ondernemercoach nodig heb. Ik adviseer je om dat zelf ook te doen. Alleen jij kan bepalen of dat dit het moment in je leven is waarop je ondersteunt wilt worden met je bedrijf.

Als blogger een ondernemerscoach in de arm nemen, is dat nodig?

Ik hoor het veelvuldig om me heen. Bloggers die graag willen groeien met hun onderneming. Ze doen het niet ‘goed’, maar ze doen het ook niet ‘slecht’. Het zit er een beetje tussenin en ze weten niet goed hoe ze nu verder moeten. Heb je dan een ondernemercoach nodig? Dat kan, maar hoeft niet altijd.

Net als ieder ander bedrijf moet een blogger zichzelf eerst zien als ondernemer. Stop met het zeggen dat je een bedrijfje hebt, of dat je blog je hobby is. Onzin. Schrijven is leuk, maar er bestaan nog veel meer leuke hobby’s!

Ik vind het overigens prima als jouw blog je hobby is hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar waar ik niet oké mee ben is hetvolgende: als je eigenlijk vooruit wilt, wilt groeien, meer traffic wilt én meer omzet dan moet je stoppen met aangeven dat je blog een hobby is of over je bedrijfje praten.

Niemand neemt je op deze manier serieus. Sta je er zo in? Dan is een ondernemerscoach nog niet nodig, want dan is het van belang dat je eerst je mindset op orde krijgt. Is die mindset op orde en wil je kijken wat je uit je onderneming kan halen? Dan is het een slimme zet om daar iemand anders bij in te schakelen.

Ik ken overigens al bloggers die dat doen, met goed resultaat!

Waarom kiezen voor Tibor als je een ondernemerscoach nodig hebt?

Tibor laagdrempelig en toegankelijk. Je kunt bij hem terecht voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kan je jouw situatie voorleggen en kijken of hij met zijn bedrijf de juiste aanvulling is om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen. Kortom, een Ondernemerscoach op tibor.nl zal je helpen met het behalen van je doelen! 

Naast zijn diensten als ondernemerscoach biedt Tibor ook verschillende trainingen en workshops aan. Deze zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en helpen jou bij het vergroten van jouw leiderschapsvaardigheden en zelfvertrouwen. 

Conclusie

Als ondernemer is het soms lastig om belangrijke beslissingen te nemen en jouw doelen te behalen. Een ondernemerscoach kan je hierbij helpen. Mits dat je je mindset op orde hebt.

Met persoonlijke adviezen kan een ondernemerscoacj je ondersteunen bij het behalen van jouw doelen, maar alleen als je daarvoor open staat. Neem als je op zoek bent ook zeker kijkje op Tibor.nl voor meer informatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven