Ongewenste haren verwijderen op natuurlijke wijze: dat doe je zo

Ongewenste haren verwijderen: we zijn er allemaal maar zoet mee. Van haar op je benen tot haar op je bovenlip – en alle zones daar tussenin. Maar wist je dat het verwijderen van al dat haar vaak helemaal niet gezond is? Afhankelijk van welke methode je gebruikt dan. Vaak is beschadigt het niet alleen de huid, maar zitten er in ontharingsmiddelen ook nog chemische stoffen. Bovendien kan het ook nog aardig in de kosten lopen. Dan maar met een vachtje gaan rondlopen? Dat is ook weer niet nodig!

Heb je genoeg van harsen, scheren, epileren of dure bezoekjes aan de wax salon?
Probeer dan eens een ontharingscrème op natuurlijke basis. Ongewenste haren verwijderen hoeft namelijk niet meer chemisch, pijnlijk, oncomfortabel of tijdrovend te zijn.

Ongewenste haren verwijderen op natuurlijke wijze

Met Sabi heb je een huidvriendelijke ontharingsformule met natuurlijke ingrediënten in handen waarmee je thuis op je gemak ongewenste haargroei effectief en langdurig verwijdert. Zo ga je op gezonde wijze met je lijf om, en ben je ook nog eens lekker lang van die vervelende haartjes af. Enne, ga je de zon in? Vergeet dan niet om goed te smeren, met natuurlijke zonnebrand. Zo bescherm je al die haarvrije delen ook nog optimaal tegen de zon.

Haar verwijderen op een natuurlijke manier, hoe werkt dat?

De Hair Removal Cream van Sabi bevat heeft een speciale, vochtinbrengende formule met Jojoba, Granaatappel, Aloe Vera en Zoete Amandel. De samenstelling is 93% natuurlijk en is geschikt voor alle lichaamsdelen en voor alle huidtypen. Na het verwijderen geniet je tot een week lang van een glad resultaat en zullen de haren na elk gebruik dunner, langzamer en zonder harde stoppels teruggroeien.

Ongewenste haren verwijderen: ook voor mannen

Al blijf ik erbij dat mannen heel wat minder ‘ongewenste haren’ verwijderen moeten… Ook zij kennen het probleem! En ook voor mannen die zich van ongewenst haar willen ontdoen is Sabi een prettige en vooral snelwerkende oplossing. Sabi Hair Removal Cream kan gebruikt worden op de benen, armen, onderarmen, borst, rug, bikinilijn, wenkbrauwen en bovenlip. Vertel jij het even aan manlief?

Extra lang van ongewenst haar af

Wil je de terugkeer van de haargroei zo lang mogelijk uitstellen? Ongewenste haren verwijderen was nog nooit zo makkelijk, maar het wordt vast nog steeds geen hobby van je… Gebruik dan na het ontharen de 100% natuurlijke Sabi Hair Growth Delayer Cream, waarmee je tot wel 21 dagen kunt genieten van een glad resultaat. Perfect voor de vakantie. Krijgen je melkflessen toch nog de gewenste (gladde) zomerlook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven