Websiteaanmelding

Matcht onze doelgroep van de hippe werkende mama’s met die van jullie? Dan kunnen we wellicht op een leuke manier samenwerken door online adverteren voor een speciale prijs. Een plekje op MamsatWork is namelijk alleen weggelegd voor websites die aansluiten bij onze doelgroep, professionaliteit en vertrouwen uitstralen èn fashionable zijn. Hebben we een match? Meld je aan, zodat wij kunnen kijken of wij die match ook voelen. Is je site een aanvulling voor onze lezeressen, dan nemen we contact met je op voor een plaatsing. In verband met verwerking van alle aanmeldingen kan dat een paar dagen duren.

Online adverteren tegen laag tarief

Je kan al online adverteren vanaf slechts € 5,00 per maand*

Een jaar lang met je website op MamsatWork kost je slechts € 60,00 exclusief BTW. Je krijgt dan een plaatsje bij de leuke webshops, met een nofollow link. Wil je graag nog meer publicatiemogelijkheden weten over het online adverteren in de vorm van een sponsored post bijvoorbeeld, dan kunnen we je een aanbieding op maat doen.

* psssttt… we houden de prijs bewust zo laag omdat we ook graag de kleine fijne webadresjes op het internet de kans geven om zichzelf te laten zien aan hippe mama’s. Online adverteren kan met een minimum van 1 jaar afgesloten worden.

Doelgroep

Onze doelgroep bestaat grotendeels uit hippe werkende mama’s in de leeftijd van 25-55 jaar. Vrouwen die hun baan combineren met hun drukke gezinsleven en daarbij de balans proberen te bewaren. Fashionable mama’s die houden van online shoppen, want dat kan wanneer het ons uitkomt. Met 16.000 unieke bezoekers per maand en 35.000 pageviews zitten daar ongetwijfeld vrouwen tussen die jouw website willen bezoeken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven