Online kerstfair en wat dat allemaal teweeg brengt…

Nog even, héél even geduld… èn dan barst het los! Meer dan 70 webshops doen mee met deze gezellige online Kerstfair, en om alvast in de sfeer te komen zit ik, met het zetten van de laatste puntjes op de ï,  lekker naar kerstriedeltjes te luisteren.

Ik weet niet hoe jullie het ervaren, maar ik bemerk wel dat het mij volledig aan tijd ontbreekt om allerlei offline kerstmarkten af te struinen om wat leuke extraatjes te bemachtigen voor onder de kerstboom. Tja, en dan stel je jezelf de hamvraag, ‘hoe gaan we dit nu weer tackelen?’ En zoals zo vaak dient de oplossing zich ‘vanzelf’ aan. Jammer dat dit dan midden in de nacht moet gebeuren, maar vooruit. Inmiddels hebben we ook daar een oplossing voor in de vorm van pen en papier naast mijn bed.

Zo gedacht zo gedaan dus, dacht ik….. een Online Kerstfair gaat er komen. Nu moest ik alleen nog kijken of er shops zijn die graag mee wilden doen aan dit gebeuren. Nou, ik kan je vertellen… dat is gelukt hoor! Inmiddels zijn er meer dan 70 deelnemende shops, heel variërend met hun assortiment, die met de meest ludieke en interessante acties komen om ook voor jullie wat tijdsbesparing op te leveren.

Nog geen 2 weken geleden bedacht ik me dus dat ik hier wat mee wilde en zie hier het resultaat! Wat ben ik blij met en trots op al deze fanatieke deelnemers die hun virtuele deuren morgen voor jullie openzetten. Van 09.00 uur kan je naar hartelust shoppen tijdens onze Online Kerstfair. Er zit zeker wat voor je tussen. En je hebt tot 24.00 de tijd, dus dat gaat helemaal goed komen.

Nu al kan je zien welke shops er allemaal meedoen, en vanaf morgenochtend 09.00 uur zullen ook de acties achter de shops vermeldt staan. Je weet dan precies welke kortingen en leuke andere extraatjes je kan scoren!

Naast de geweldige aanbiedingen die al deze shops geven zijn er ook nog eens heel veel prachtige prijzen te winnen. Eerlijk gezegd viel mijn mond open van verbazing, zo gul!  Zodra je een bestelling doet bij een van de shops die mee hebben gedaan aan het sponsoren van deze prijzen, maak je met je bestelling ook direct kans op een van deze prachtige prijzen. De prijzen worden nl. verloot onder al die bestellers (vergeet niet even onze facebook pagina te liken, want dat is de enige voorwaarde) . Zo makkelijk is het!

Zelf ga ik zeker morgen het e.e.a. ‘bemachtigen’ en ik hoop dat jullie met net zoveel plezier als ik zullen shoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven