Online kledingadvies Antoinette

Beste Antoinette,

Opvallend, spontaan, extravert en eigenzinnig. Dat zijn de woorden die volgens mij wel bij jou passen. Je hebt een hele creatieve stijl. Dat betekent ook dat ik je niet zoveel hoef te vertellen over je stijl, want die weet je al heel goed.

De antwoorden waren hier en daar wat tegenstrijdig, maar ik hoop dat ik je toch een advies kan geven waar je iets mee kunt in de toekomst. Belangrijkste is altijd dat jij je er goed in voelt.

Kledingadvies

Je bent lekker lang waardoor je veel kleding kunt dragen. Heel rondvallende modellen zoals sterk aangerimpelde kleding passen minder bij je figuur. Sportieve kleding zal je beter staan, maar pas op dat het niet te mannelijk wordt. Je kunt een jurk of rok best overwegen wanneer je bijvoorbeeld 1 kleur draagt, dus een dikkere zwarte maillot met een paar zwarte laarzen. Dan krijg je een verticale lijn en vallen je benen minder op.


Bovenkleding

Kleding dat teveel getailleerd is, zal gaan trekken in je taille. Een semi-getailleerd jasje zal beter staan en fijner dragen. Jasjes met dubbelrij knopen doen niet zoveel voor je. Vrij korte licht getailleerde jasjes zullen je leuk staan. De jasjes moeten niet in je taille vallen maar er iets onder.

Schoudervullingen zijn niet nodig voor je bovenkleding. Vermijd ook epauletten en schouderpassen. De mouwinzet moet op je natuurlijke schouderlijn vallen, een boothals is minder geschikt.  Maak gebruik van mooie halslijnen, zoals een V-hals. Hoe hoger de halslijn hoe groter je borsten lijken. Dus in een coltrui worden je borsten uitvergroot. Het is aan jou om te kijken of je dat wilt of niet. Met wikkeltops creëer je meer taille en valt een buik minder op.

Onderkleding

Rechte broeken of broeken met taps toelopende pijpen kunnen allebei. De boord van de broeken of rokken mogen iets wijder in je taille zitten. Ook hele wijde pijpen staan je goed. Broeken en rokken mogen rustig gedessineerd zijn. Mooie modellen voor een rokje zijn recht, taps of een wijder model.


Kleurgebruik

Je draagt graag kleur. Ik vind dat je dat ook vooral moet blijven doen, dat past gewoon bij je.

Stoffen

Draag niet te grove stof voor de bovenkleding. Ook glimmende stoffen moet je vermijden. Leuke eigentijdse stoffen voor je zijn bijvoorbeeld technostoffen, denim en brokaat. Let op de kwaliteit van de stoffen. Geen verwassen kleding, dat staat minder stijlvol en minder volwassen.

Make-up & haar

Haren in een opvallende kleur past helemaal bij jouw unieke stijl. Een bijzondere boblijn hoort zeker bij een creatief persoon. Dus heel erg leuk dat je je haren zo al wilt laten groeien.

Accessoires

Wanneer je accessoires draagt, mogen deze bijzonder eruitzien of veel en kleurrijk. Ook schoenen mogen uitblinken. Draag geen strakke ceintuurs. Met accessoires van deze tijd, maak je jouw outfit ook van deze tijd.

Heel veel plezier met dit advies!

Dit kledingadvies is gegeven door Diana Willemsen, van Just Beautiful. Wil je ook in aanmerking komen voor een kledingadvies ? Kijk dan hier.

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

1 gedachte over “Online kledingadvies Antoinette”

  1. Dank je wel…ik ga eens even nadenken hoe ik deze tips het beste kan toepassen. En dan natuurlijk is even in de kledingzaken neuzen.

    Groetjes Nettie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top